Céline Dion ne prezintă cum arată viața ei cu boala de care suferă - trailer-ul documentarului „I Am: Céline Dion” e aici

Céline Dion este pregătită să fie vulnerabilă în fața publicului.

Artista a fost protagonistă într-un documentar despre viața ei, „I Am: Céline Dion”, iar primul trailer e aici.

Filmul a fost anunțat în ianuarie și o urmărește pe cântăreață în procesul ei de recuperare, cu toate obstacolele și provocările aferente, după ce a fost diagnosticată (în 2022) cu sindromul persoanei rigide”, o boală neurologică rară, caracterizată prin rigiditate musculară și spasme.

Documentarul va avea premiera pe Prime, pe 25 iunie, iar imaginile din trailer ne-o prezintă pe Céline atât în momentele ei de glorie profesională, pe scenă, în fața a mii de oameni, dar ne arată și părți din interviuri cu Dion din prezent, cea care se luptă să se facă mai bine.


„Documentarul își propune să ofere publicului o privire onestă și nealterată a vieții din prezent a artistei, în timp ce ea se luptă cu o boală care-i afectează viața. Filmul este o scrisoare de dragoste pentru fanii ei și prezintă cum muzica este cea care a ghidat-o în viață pe Céline, dar și cât de rezilient este spiritul uman”, au declarat cei de la Prime Video.

„Nu eram pregătită să spun nimic înainte, dar sunt pregătită acum”, a spus vedeta.

Dion a început prin a-și anula concerte programate, iar apoi, în decembrie 2022, a declarat că se confruntă cu o boală care-i oferă spasme musculare și care-i afectează corzile vocale.


„Am avut probleme de sănătate multă vreme și a fost foarte dificil pentru mine să fac față acestor provocări și să vorbesc despre lucrurile prin care am trecut. Din nefericire, aceste spasme îmi afectează viața complet, uneori când merg, alteori prin faptul că nu-mi permit să cânt, așa cum eram obișnuită să o fac”, a notat ea la acea vreme, într-o postare pe care a șters-o ulterior.

Documentarul este regizat de Irene Taylor, iar în trailer, artista spune: „Vocea mea este ceea ce m-a condus în viață.”

Céline este determinată să nu renunțe la luptă și să revină în fața fanilor. „Mi-e incredibil de dor de scenă. Mi-e dor de oameni. Dacă nu pot să fug, voi merge, iar dacă nu pot să merg, mă voi târî.”

Recent, ea fost prezentă la premiile Grammy 2024, unde a acordat premiul „Albumul Anului.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.