Zac Efron și Nicole Kidman vor juca împreună într-o comedie romantică Netflix, „A Family Affair” - primul trailer e aici

Premiera va avea loc pe 28 iunie.

Ești pregătit de o nouă comedie romantică marca Netflix? 

„A Family Affair” îi aduce împreună pe Zac Efron și Nicole Kidman, alături de Joey King, Liza Koshy și Kathy Bates.

Filmul este produs de cei care au realizat și „Anyone but You”, așa că fanii genului au șanse mari să nu fie dezamăgiți.


Povestea o urmărește pe Zara Ford (King), o tânără care descoperă că mama ei single, Brooke (Kidman), are o aventură cu șeful ei, Chris Cole (Efron).

Nu este pentru prima oară când Kidman și Efron joacă împreună, cei doi au la activ proiecte precum „The Paperboy” (2012), dar și „The Butler” (2013).

King are deja o colaborare serioasă cu Netflix, de când a apărut în rolul lui Elle Evans, în trilogia „Kissing Booth”, iar Efron și-a făcut debutul pe serviciul de streaming odată cu lansarea „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, unde l-a jucat pe criminalul în serie Ted Bundy; ulterior, în 2020, el a avut propriul reality-show, „Down to Earth.”

Kidman, pe de altă parte, a avut o singură apariție pe Netflix, în filmul „The Prom”, apărut în 2020.

Inițial, „A Family Affair” trebuia să fie lansat în noiembrie 2023, dar data a fost amânată, din cauza grevei scenariștilor de la Hollywood.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.