Tom Cruise și Angelina Jolie - un nou cuplu la Hollywood?

Sursele mizează pe o posibilă relație între cei doi.

Tom Cruise își dorește să fie mai mult decât „prieten” cu Angelina Jolie, sau cel puțin asta susțin surse de la Hollywood. 

Actorul s-a despărțit recent de rusoaica Elsina Khayrova, și pare că deja a pus ochii pe următoarea cucerire.

„În ultimii ani, Tom și Angelina au păstrat legătura și au purtat conversații despre cum ar fi să lucreze împreună. Pur și simplu trebuie să găsească proiectul perfect. Mai mult, în ultima vreme, Ange pare că vrea să-l cunoască mai bine, de asemenea”, au declarat sursele.

Acestea au continuat prin a sublinia cum actorul este fascinat de inteligența vedetei, dar și de faptul că este o femeie puternică. „Adoră faptul că ea nu s-a conformat niciodată la Hollywood. Plus că ambii sunt superstaturi și foarte puțini oameni pot înțelege stilul lor de viață. Treaba asta creează o legătură în sine.”

Sursa confirmă și faptul că Jolie, care are șase copii alături de Brad Pitt, este pregătită să înceapă un nou capitol în viața ei. „Scopul lui Tom este acela de a o convinge să lucreze împreună, iar apoi își dorește să o cucerească. Nu vrea să fie prea pushy, dar vrea să scoată relația din sfera prieteniei”, au concluzionat zvonurile.

Cum ți s-ar părea o relație între cei doi?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.