Kiss Time Out

Superstarurile Swae Lee și Travis Scott împart scena la BEACH, PLEASE! 2024

Superstarul american Swae Lee va susține primul său concert în România, la BEACH,PLEASE!2024, pe aceeași scenă și în aceeași seară cu Travis Scott. După succesul uriaș al colaborării lor pe hitul ,,Sicko Mode," cei doi vor urca pe scena de la Costinești duminică, 14 iulie. Fiecare artist va susține însă un show separat, dublând distracția. Delia, Inna, Killa Fonic, Aerozen, Alina Eremia, Erika Isac, Alex Velea, Antonia sunt doar câțiva dintre artiștii români de top de asemenea confirmați de către organizatori.

Despre artist

Khalif Malik Ibn Shaman Brown, cunoscut profesional ca Swae Lee, este un rapper, cântăreț și compozitor american. Este apreciat pentru gama sa vocală largă și versatilitatea muzicală. Swae Lee a devenit cunoscut ca membru al duo-ului de hip hop Rae Sremmurd din Mississippi, pe care l-a format împreună cu fratele său, Slim Jxmmi.

Recunoașterea internațională a venit în 2017, când colaborarea sa cu French Montana pentru piesa "Unforgettable" a ajuns în top zece în Billboard Hot 100. În 2018, Lee a lansat hitul "Sunflower" cu Post Malone pentru coloana sonoră a filmului "Spider-Man: Into the Spider-Verse," care a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 și a primit două nominalizări la Grammy, devenind cel mai certificat cântec din istoria RIAA cu dublu diamant (20× platină).

Tot în 2018, a lansat "Close to Me" cu Ellie Goulding și Diplo, care a ajuns pe primul loc în US Adult Top 40. De asemenea, a apărut necreditat pe "Sicko Mode" al lui Travis Scott, care a urcat în topurile Billboard Hot 100 și a primit două nominalizări la Grammy. Single-ul său din 2020, "Be Like That" cu Kane Brown și Khalid, a ajuns în top 20 și a primit certificarea de platină de patru ori de la RIAA. 


Evoluția BEACH, PLEASE!

Intițial, BEACH,PLEASE! a pornit ca o petrecere pe plajă. De la prima ediție din 2022, festivalul a crescut exponențial, devenind un fenomen cultural pentru tineri și cel mai mare festival urban din Estul Europei. Cu o audiență așteptată de peste 200.000 de persoane în 2024, BEACH, PLEASE! continuă să atragă atenția internațională prin lineup-ul său impresionant și organizarea impecabilă. Anul acesta, peste 200 de artiști vor urca pe scena de la Costinești și peste 2000 de oameni vor fi implicați în organizarea evenimentului.

Infrastructură și facilități

Noutatăți sunt în acest an și pe partea de infrastructură. Pe lângă faptul că participanții se vor putea bucura de un spatiu dedicat mult mai mare, aceștia vor avea acum posibilitatea de a se caza direct în festival, într-un camping uriaș de 15.000 mp, împărțit în două zone: una cu corturi amenajate, disponibile pentru închiriere, și alta pentru cei care își aduc propriile corturi. De asemenea, vor fi disponibile autobuze pentru transportul festivalierilor între Costinești și stațiunile vecine, asigurând accesul facil la eveniment.

Bilete și detalii Biletele pentru Beach, Please! 2024 sunt aproape sold out. Ultimele disponibile pot fi cumpărate de pe bilete.beach-please.ro, cu prețuri variind între 179 de euro pentru un pass de o zi și până la 399 de euro pentru un acces complet, General Access-Backstage Pass. Pentru mai multe informații și noutăți, urmăriți site-ul oficial al festivalului și canalele sale de social media.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.