Come with us at the movies! - „Băieți Răi: Pe viață și pe moarte”

Bilete la filmul „Băieți Răi: Pe viață și pe moarte”, care se vede la Cinema City, poți cumpăra inclusiv prin Cardul Up Cultură.

În urmă cu aproape 30 de ani, la începuturile francizei „Bad Boys”, Marcus Burnett (Martin Lawrence) și Mike Lowrey (Will Smith) au avut misiunea de a recupera o cantitate foarte mare de heroină, în valoare de 100 de milioane de dolari, ce fusese furată chiar din sediul poliției din Miami. Atunci, cei doi parteneri sunt forțați să vadă cum e să trăiești în pielea celuilalt, deoarece Julie Mott (Tea Leoni), martora unei crime comise de către unul dintre hoți, îl încurcă la început pe Burnett cu Lowrey, iar detectivii, cu stiluri de viață total opuse, se văd nevoiți să facă schimb de identități până la soluționarea cazului. 

În a treia parte a francizei, lansată în 2020, cei doi eroi duc vieți diametral opuse - Burnett a devenit un inspector de poliție și se bucură de o viață de familie liniștită, iar Lowery suferă de o criză a vârstei de mijloc și se vede nevoit să colaboreze cu un grup operativ format doar din polițiști tineri, care mai este condus și de o fostă iubită, Rita (Paola Nuñez). Și de această dată, cei doi vor fi forțați să facă echipă când un cap al mafiei din Europa de Est, al cărui frate a fost omorât în trecut de cei doi, pune o recompensă imensă pe capul „băieților răi”. La acel moment, toată lumea a lăudat chimia dintre Will Smith și Martin Lawrence, despre care s-a spus că ar trebui predată în facultățile de actorie. „Bad Boys For Life” a fost un succes uriaș (încasând peste 426 de milioane de dolari la box office, cu un buget de 90 de milioane de dolari, și devenind al patrulea film cu cele mai mari încasări din 2020), mișcarea logică a fost ca Hollywood-ul să facă în așa fel încât un al patrulea film cu „băieții răi” să se întâmple. Acesta sosește pe 7 iunie, cu titlul „Bad Boys: Ride Or Die” - și îi prezintă din nou pe Will Smith și Martin Lawrence revenind în rolul polițiștilor Mike Lowrey și Marcus Burnett, care își croiesc drum prin tot felul de peripeții cu multe împușcături, explozii, hohote de râs și curse de mașini. 

Intriga din „Bad Boys: Ride or Die” este pusă în mișcare de corupția din cadrul poliției din Miami. Mai exact, căpitanul Conrad Howard (Joe Pantoliano) este acum acuzat postmortem că a lucrat ani de zile cu cartelurile de droguri. Detectivii Mike Lowrey (Smith) și Marcus Burnett (Lawrence) vor pune cap la cap o echipă de șoc pentru a descoperi exact ce se întâmplă și cum pot reabilita numele lui Howard. Însă, în tot acest proces ei ajungă să devină fugari, vânați de poliție și mafie deopotrivă. 


„Băieți Răi: Pe viață și pe moarte” va fi interesant de văzut și pentru că este primul film cu Will Smith într-un rol principal ce va intra pe marile ecrane după scandalul cu palma dată lui Chris Rock direct pe scena Premiilor Oscar din 2022. În decembrie 2022, un film cu Will Smith în rolul principal, „Emancipation”, a fost lansat pe Apple Tv+, însă „Ride or Die” este cu adevărat încercarea de recuperare cinematografică a lui Will Smith. 

Primele reacții ale celor care au avut privilegiul să vadă „Bad Boys: Ride or Die” înainte de lansarea oficială sunt cu precădere pozitive. Tonul amuzant și umorul general al filmului au fost lăudate aproape de toți cei care au scris despre el, iar interpretarea și chimia dintre cei doi actori principali par să fie de această dată miezul filmului. 

Filmul s-a lansat pe marile ecrane de la Cinema City pe 7 iunie.

_______________________________ 

Dezvoltat sub licenta Mastercard, Cardul Up Cultură îți oferă posibilitatea să acorzi salariaților posibilitatea de a achiziționa bilete și abonamente la proiecții cinematografice, concerte, târguri și expoziții, festivaluri, piese de teatru, parcuri tematice (inclusiv cele destinate copiilor), acces la muzee și evenimente culturale, spectacole, cărți și manuale școlare, filme, albume muzicale. Acesta este un instrument de plată în pas cu tendințele de cumpărare actuale, cu tehnologie contactless încorporată, care poate fi folosit pentru toate tipurile de produse și servicii culturale preferate, inclusiv de la parteneri afiliați care acceptă plata online. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.