Come with us at the movies! - „Întors pe dos 2”, ce gândesc adolescenții

Bilete la filmul „Întors pe dos 2” poți cumpăra inclusiv prin Cardul Up Cultură

Producția primului „Întors pe dos” a durat cinci ani și jumătate și a avut un buget de aproximativ 175 de milioane de dolari. Însă, timpul și banii investiți au meritat din plin, pentru că „Inside Out” a debutat la cea de-a 68-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes și a primit numai recenzii laudative. De asemenea, National Board of Review și American Film Institute au numit „Inside Out” ca fiind unul dintre cele mai bune zece filme ale anului 2015. Acesta a avut încasări de 858,8 milioane de dolari la nivel mondial, devenind al șaptelea film cu cele mai mari încasări din 2015. Filmul a fost nominalizat la două categorii la cea de-a 88-a ediție a Premiilor Oscar, câștigând premiul pentru cel mai bun film de animație, și a primit numeroase alte aprecieri.

Având toate acestea în vedere, o continuare pentru „Inside Out” era absolut normală, chiar dacă ea a venit la o distanță de aproape un deceniu. Dacă în prima parte filmul de animație urmărește mecanismele interioare ale minții lui Riley, o fetiță care se adaptează la mutarea familiei sale, în timp ce cinci emoții personificate îi administrează gândurile și acțiunile, continuarea sa va duce publicul și mai departe în adâncurile minții. În prima parte emoțiile sale de bază - Bucuria (Amy Poehler), Tristețea (Phyllis Smith), Furia (Lewis Black), Frica (Bill Hader) și Dezgustul (Mindy Kaling) - au ajutat-o pe Riley să navigheze printr-o mutare destabilizatoare. În partea a doua vom avea o Riley (Kensington Tallman) mai în vârstă, la 13 ani. Ea este brusc depășită de o serie de emoții noi, pe care nu știe cum să le gestioneze - Anxietate (Maya Hawke), Plictiseală (Adèle Exarchopoulos), Invidie (Ayo Edebiri) și Stânjeneală (Paul Walter Hauser) - în timp ce trece prin pubertate. Când Anxietatea pune stăpânire pe creierul ei, Joy & co trebuie să afle cum să o ajute pe Riley să se redreseze din punct de vedere emoțional. 


Intervalul mare de timp dintre filmele „Inside Out” se datorează și faptului că realizatorii au făcut o documentare solidă în dorința de a oferi publicului, în special celui mai tânăr, un set de instrumente pentru a se descurca cu emoțiile și convingerile lor copleșitoare, acesta fiind și scopul declarat al francizei, pe lângă povestea captivantă pe care o proiectează pe marele ecran. 

Pe 14 iunie „Întors pe dos  2” intră pe marile ecrane la Cinema City și e recomandat să mergi să-l vezi, indiferent că ești copil sau părinte, adolescent sau om în toată firea. Recenziile vor fi cu siguranță laudative și de această dată iar cel mai probabil încasările le vor depăși pe cele ale primei părți, transformând această animație mult-așteptată într-una dintre cele mai profitabile și mai premiate ale anului. 

_______________________________ 

Dezvoltat sub licenta Mastercard, Cardul Up Cultură îți oferă posibilitatea să acorzi salariaților posibilitatea de a achiziționa bilete și abonamente la proiecții cinematografice, concerte, târguri și expoziții, festivaluri, piese de teatru, parcuri tematice (inclusiv cele destinate copiilor), acces la muzee și evenimente culturale, spectacole, cărți și manuale școlare, filme, albume muzicale. Acesta este un instrument de plată în pas cu tendințele de cumpărare actuale, cu tehnologie contactless încorporată, care poate fi folosit pentru toate tipurile de produse și servicii culturale preferate, inclusiv de la parteneri afiliați care acceptă plata online. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.