Kiss Music News

Surorile Ignat au lansat piese noi - cum îți sună?

Care este preferata ta?

Ioana Ignat te invită să spui da iubirii și romantismului, alături de Moonsound


Când ai făcut ultima oară ceva în numele iubirii? Când ai pariat și ai câștigat o poveste de dragoste care te-a făcut să urci pe cele mai înalte culmi ale sentimentelor? Ioana Ignat și Moonsound te invită să spui din nou „da” fiorilor, fără să te gândești de două ori!

„E prima piesă în limba română și sunt super încântat să o lansez alături de Ioana Ignat. Mult suflet și energie transpuse de noi în versuri, o să vă placă. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere și abia aștept să vă regăsiți în ea!”, spune Moonsound.

Care este miza care te-ar face să accepți un „Pariu Cu Dragostea”? Pânâ unde ai merge ca să te asiguri că o să ții de mânâ persoana iubită? Ioana Ignat și Moonsound vin cu o piesă fresh, care o să te facă să uiți de reguli atunci când vine vorba despre dragoste!


Magda Ignat îți aduce o nouă piesă de dragoste - „Oriunde ai fi”

Te gândești deja la zilele petrecute la plajă și la apusurile văzute la mare, unde doar iubirea se află în gândurile tale? Ți-ai pregătit playlistul pentru vara aceasta? 

Magda Ignat vine cu o nouă piesă pentru fanii săi, dar și pentru iubitorii melodiilor de dragoste. „Oriunde ai fi”, o să auzi piesa aceasta la toate petrecerile!

 Încă din faza de pre-lansare, piesa a făcut 1 milion de views pe TikTok.

Magda Ignat deja și-a obișnuit fanii cu piese sensibile și pline de emoție și nu dezamăgește! Mădălin Roșioru s-a ocupat de mix, iar Vlad Măzărel și-a pus amprenta la producție. 

Videoclipul, regizat de Octavian Kobzzon, te îndeamnă să visezi cu ochii deschiși la o poveste de iubire adolescentină.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.