Kiss Music News

Alina Eremia și David Ciente au lansat melodia „ADN”

Mereu ce mi-am dorit, a venit la timpul potrivit…

Prima colaborare dintre Alina Eremia și David Ciente vine în întâmpinarea visurilor voastre, căci vă va face să credeți în ele și în puterea care se regăsește în ADN-ul vostru.

Vocea puternică și emotivă a Alinei Eremia adaugă o profunzime aparte piesei, captivând ascultătorii prin autenticitatea sa. 

David Ciente, cunoscut pentru abilitatea sa de a combina tradiția cu inovația în producție, a creat un aranjament captivant pentru „ADN”, aducând în prim-plan sunete tradiționale și ritmuri contemporane într-o simbioză perfectă.

Piesa a fost scrisă de Alina Eremia și Theea Miculescu și produsă de David Ciente. 


„<<ADN>> este un fusion între stilul meu și sound-ul lui David, împrumutând motive din folclorul nostru frumos, dar rămânând la un songwriting actual, songwriting făcut de mine și de Theea Miculescu. Piesa este povestea mea și povestea tuturor celor care s-au desprins devreme de casa în care au crescut și au plecat să-și urmeze visul. Vreau ca piesa asta să fie ca un prieten la care apelezi când te simți descurajat și ai nevoie să-ți ridici moralul”, spune Alina Eremia. 
 „Uneori lucrurile frumoase vin doar în timp. Am compus această piesă cu Alina în urmă cu peste un an, dar abia acum am adus-o într-o formă finală care nouă ne place. Este, de asemenea, prima colaborare cu Alina, o artistă extrem de muncitoare, pasionată și ambițioasă, și sper să mai avem și altele în viitor”, adaugă David Ciente.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.