Kiss Music News

Surorile Ignat vor să cucerească industria muzicală. Ce pregătesc Ioana și Magda

Surorile Ignat demonstrează că talentul se naște în familie! Magda este pregătită să calce pe urmele surorii sale, care a cucerit topurile muzicale. Sunt fresh, frumoase și fermecătoare, dar calitățile lor nu se opresc aici! Vrei să știi ce le face speciale, de fapt? 

Ioana Ignat s-a făcut remarcată în momentul în care a participat la un concurs de talente, iar cariera ei a înflorit, ulterior, lansând mai multe piese. De când se știe a fost interesată de muzică, iar sora ei, Magda, se potrivește în povestea pe care a scris-o cu măiestrie artista. Cele două au lansat, separat, noi piese.  

În timp ce Ioana Ignat le-a pregătit fanilor “Pariu cu dragostea”, Magda Ignat le propune tuturor să asculte “Oriunde ai fi” în această vară. Sunt îndrăznețe, ținând cont că încă de mici au fost susținute de familie și îndreptate către artă.  


Ioana și Magda Ignat se bucură de o familie numeroasă, iar ele mai au două surori și doi frați. Seamănă atât de bine încât lumea le confundă, dar un lucru este clar: surorile se află aici pentru a rămâne! Acest aspect le face speciale, ținând cont că se pot lăuda cu legătura pe care o au.  

Cât despre iubitorii de piesele de dragoste, aceștia se pot bucura! Artistele își doresc să expună versuri pline de romantism, pentru a-i face pe fani să facă pariu cu dragostea oriunde ar fi!  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.