Cool Stuff

A doua zi de Intencity 2024: studioul Kiss FM, a treia scenă a festivalului și locul unde petrecerea a ținut până dimineață

A fost demență totală!

Și în a doua zi de Intencity mii de oameni au venit să-și asculte artiștii preferați, dar și să se distreze alături de DJii de la studioul Kiss FM, care se află fix între cele două scene ale festivalului. 

Aici, zi de zi, parte din DJ-ii tăi preferați de la Kiss FM vor fi la fața locului, și-ți vor transmite în timp real atmosfera electrizantă din jur. 

Soci, Yaang și Dan Fințescu vor fi live în FM de la 19:00 la 22:00, în zilele de festival, iar Bad and Boujee vor menține atmosfera de party de la 22:00 la 00:00. 

Însă, în a doua seară de festival studioul Kiss FM s-a transformat în a treia scenă de la Intencity. La studio a fost demență totală și un party care a ținut mii de oameni la dans și distracție până la 5 dimineața. 

„A fost cea mai tare seară, pentru că după ce am terminat emisia s-a adunat foarte multă lume la studio la noi și totul s-a transformat într-o mare scenă de festival ad-hoc. Erau mii de oameni în jurul studioului și dansau și se distrau”, povestește Lexi de la Bad and Boujee.


„Ca echipă de scandal, aseară a fost Safta la butoane, eu m-am pogorât acolo în calitate de MC. Nimeni din toată echipa de acolo n-a înțeles ce se întâmplă. Am dat și cu șampanie peste public, ca să mai răcorim atmosfera. De obicei nu facem d-astea, dar așa s-a nimerit. Și nici nu mai știu ce am mai făcut... A fost HAOS!”, mai povestește Lexi. 


„Ne-am mai trezit în public cu artiști, cu staff-ul de la Intencity. Cineva din staff chiar a venit să mă întrebe ce se întâmplă aici. I-am răspuns, în mod evident: PETRECERE”, încheie Lexi. 

Și DJ Yaang spune că a fost de-a dreptul surprinzător ce s-a întâmplat aseară și că petrecerea a ținut până la 5 dimineața în fața studioului Kiss FM. 

„Dacă vineri am zis că a fost cea mai tare activare dintr-un festival de până acum, la care am participat nu numai eu, dar și colegii mei, sâmbătă a fost demență totală. Așa ceva nu a văzut nimeni! Practic, în afară de cele două scene majore ale festivalului Intencity, studioul Kiss FM, care se afla între cele două locuri mari, a devenit a treia scenă unde (din filmulețe) puteți să vedeți ce nebunie s-a întâmplat acolo”, spune DJ Yaang. 


„Am avut emisiune ieri live pe radio de la 19:00 la 22:00, iar după ora aceea a început demența. Oamenii care veneau la festival dădeau o tură și se opreau la studioul Kiss FM. Pe la miezul nopții erau câteva mii de oameni în fața studioului Kiss FM, ceea ce a devenit scena Kiss FM. După ora 02:30 - 03:00, pentru că Emil Safta a început să mixeze de la ora 22:00 până la ora 04:00, a fost un fel de Armin Van Safta, cum i-am zis noi, a venit al doilea val de oameni, cei care au plecat din mainstage, din stadion, și s-au oprit la studioul Kiss FM. Așa a ieșit a doua petrecere care a ținut până la ora 05:00. A fost DEMENȚĂ TOTALĂ! Deci, iată că studioul Kiss FM s-a transformat într-o scenă de festival la propriu, nu într-un mod metaforic”, completează DJ Yaang.  


În ultima zi de Intencity avem party la studioul Kiss FM cu:
Duminică - DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu, dar și Bad and Boujee, live, pe main stage!

Cât despre show-uri, pe mainstage vor urca:  Dimitri Vegas & Like Mike, Connect-R, Gianluca Vacchi, Subcarpați, Y Do I & Opera Română Craiova, DJii Kiss FM.

Lumea a dansat și s-a bucurat de muzică, un vibe pe care ni-l dorim de la toate nopțile de vară!


SummerKiss e ON

Odată cu acest festival, ținem să te anunțăm că începe și SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară legendară alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.

Prima oprire e la Craiova, dar apoi continuăm nebunie în modul următor:

  • Neversea (4-7 iulie)
  • SAGA (5-7 iulie)
  • Beach Please (10-14 iulie)
  • UNTOLD (8-11 august)

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.