DesKiss Dimineața - Fly Project a adus un pic din Puerto Rico la matinalul Kiss FM

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

La matinalul Kiss FM săptămâna a început cu o atmosferă exotică, favorizată și de temperaturile de afară, dar și de faptul că invitatul emisiunii a fost Tudor Ionescu aka Fly Project, care a venit să cânte în premieră LIVE noua sa piesă „Puerto Rico”. 


Apoi, Tudor a rămas la povești cu „vitaminele”. 


Tudor a mărturisit că a avut un weekend mai greu, pentru că sâmbătă noaptea a fost la NOSTALGIA și a ajuns acasă abia la ora 5. 

Revenind la noua piesă, Ciprian a spus că i se pare un super hit de vacanță și că deja îl face să se viseze pe o plajă, sub un palmier, cu o Pina Colada în mână. 

„Îi zice Puerto Rico, dar nu e vorba de Puerto Rico neapărat. E un vibe, o stare. O treabă! Ideea e să vină vara. Videoclipul l-am filmat în Republica Dominicană”, a mai spus Tudor. 

De asemenea, el a mai menționat că videoclipul l-a filmat în extrasezon și era o căldură infernală, vreo 46 de grade. S-a mai discutat și despre fructele sau „fructele” exotice prezente în videoclip, dar și despre cât de greu e să-ți iei viză pentru țările din America Latină.

Ascultă mai jos întreaga emisiune DesKiss Dimineața:  

DesKiss Dimineața - invitat Fly Project - 1 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:12

DesKiss Dimineața - 6 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:08:44

DesKiss Dimineața - 5 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:15

DesKiss Dimineața - invitați Andrei Bănuță și Andreea Bănică - 4 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:29

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.