Kiss Music News

Cine este Marusha, câștigătoarea „Fii DJ-itza Kiss FM la Neversea”: „Îmi place să creez momente unice și memorabile pentru public”

Ne vedem la show, da?

Neversea 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie, iar Partydul Kiss FM (OLiX și Dan Fințescu) va respecta tradiția și va deschide Main Stage-ul festivalului cu un show care te invită la dans și care te va introduce în vibe-ul de petrecere, relaxare și distracție.

Ei nu vor fi singuri, ci o vor avea alături de Marusha N, DJ de profesie, și cea care a câștigat campania noastră „Fii DJ-itza Kiss FM la Neversea.”


„Am ales-o pentru că ne-au plăcut foarte tare set-urile pe care le-a făcut. Are o energie fantastică, perfectă pentru Main Stage și ideală pentru a deschide un festival! Alexa are experiență în domeniu, este obișnuită cu publicul și abia așteptăm să începem party-ul de la mare, pe aceeași scenă”, a spus OLiX.

Neversea, the Queen of Festivals

Ediția din 2024 promite cea mai caliente atmosferă de până acum, datorită celor peste 150 de artiști, experiențelor pregătite la fața locului, dar și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. 

Odată cu anul ăsta, mesajul pe care vor să-l transmită organizatorii este acela de a deveni, fiecare dintre noi, cea mai autentică variantă a noastră. În 2024, la Neversea, în cele patru zile, poți să fii cine vrei să fii fără bariere și fără prejudecăți. Event-ul va primi o energie feminină care se va regăsi începând de la line-up, campanii, parteneri și experiențe în festival. 

Pe lângă faptul că Inna și Kris Kross Amsterdam au colaborat pentru „Queen of My Castle”, imnul oficial Neversea 2024, event-ul le are lineup pe cele 4 regine ale muzicii românești: INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia. Dacă INNA și Delia au mai fost în alți ani pe Neversea Beach, pentru Antonia și Alina Eremia este o premieră. 


Pe lângă artistele românce, fanii Neversea se vor întâlni și cu Maluma, Mahmut Orhan, G-Eazy, Bebe Rexha, Steve Aoki, Don Diablo, Salvatore Ganacci și mulți alții. Ne vedem la fața locului, da?

„Am capacitatea de a energiza mulțimea”

În tot acest background, Kiss FM susține energia feminină, așa că DJ Marusha N va profita la maximum de oportunitatea oferită și va oferi celor din public, alături de Partydul Kiss FM, amintiri de pus la suflet.

„Am o pasiune profundă pentru muzică, experiență în mixaj, dar și capacitatea de a citi și energiza mulțimea. Îmi place să explorez și să combin genuri diverse pentru a crea momente unice și memorabile pentru cei din public”, a spus ea.

Tânăra de 28 de ani, originară din Piatra Neamț (oraș unde și locuiește), și-a transformat pasiunea în job, după ce a început să pună muzică de la vârsta de 7-8 ani. 


Alexa, așa cum o mai cheamă, mărturisește că nu se aștepta să câștige și a fost entuziasmată să afle rezultatul final.

„Voi pune muzică alături de Partydul Kiss FM, de la ora 19:00, în prima zi de festival, pe Main Stage. O să fie un set cu influențe tribale și afro, dinamic și plin de energie. Faptul că am câștigat acest concurs, reprezintă o deschidere mare pe partea de muzică pe care eu o mixez și mă bucură foarte tare că am reușit, mai ales că pot mixa două-trei stiluri muzicale care nu sunt destul de promovate în România”, a adăugat DJ-ița.

Dj Marusha N ne vorbește despre cum ascultă multe genuri muzicale, de la house, tribal house și vocal house, la techno, rock, latino, dar și oldies. „De asemenea, le și mixez”, punctează Alexa.

Cât despre rolul pe care muzica îl are în viața ei, tânăra vorbește despre cum a fost partenerul ei de drum, atât în momentele de fericire, cât și în cele mai puțin bune.


„Muzica este o formă de artă și de expresie care transmite emoții, povești și cultură, prin sunet, ritm și armonie. Toate astea pot inspira, relaxa și conecta oameni din diferite medii și colțuri ale lumii. Pe mine mă ajută să mă destind, să mă concentrez, dar și să-mi exprim emoțiile. A fost sursa mea de inspirație atât în momente de fericire, dar și o sursă de consolare în clipele dificile”, explică Marusha.

După Neversea, ea speră la gig-uri faine peste tot în țară, dar și să mixeze la cât mai multe festivaluri. Următorul pe listă este Electric Castle, unde va pune muzică la scena HideOut, iar apoi are câteva show-uri în Sibiu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.