Sasha Lopez si Alexandra Blake la WinterKiss

Alice si baietii de la Moving Elemants au avut parte de inca o zi de distractie la Poiana Brasov. Invitatii de vineri au fost Sasha Lopez si Alexandra Blake, in jurul carora s-au strans imediat zeci de Kissomani dornici sa se fotografieze cu vedetele si sa primeasca autografe.

 

Alice si baietii de la Moving Elements au avut parte de inca o zi de distractie la Poiana Brasov. Invitatii de vineri au fost Sasha Lopez si Alexandra Blake, in jurul carora s-au strans imediat zeci de Kissomani dornici sa se fotografieze cu vedetele si sa primeasca autografe.

 

Ziua cu numarul 14 de WinterKiss a adus pe partia Bradu din Poiana Brasov doi invitati speciali: Sasha Lopez si Alexandra Black au le-au cantat Kissomanilor cunoscutele piese „Weekend” si „All My People”, au dat autografe si au facut poze.

 

Artistii ne-au povestit ca au profitat de invitatia primita de la Kiss Fm pentru a face si o minivacanta in Poiana. Cei doi i-au mai spus lui Alice ca au inceput anul cu multa distractie, iar Mos Craciun a fost foarte darnic cu ei de sarbatori.

 

A fost inca o zi plina de buna-dispozitie la Poiana Brasov, acolo unde Alice si Moving Elements dau tonul distractiei pe partie.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.