The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața la cafeluță!

Ce faci, cum a fost săptămâna ta? Noi sperăm că a fost una răcoroasă și că a trecut ușor!

Azi e vineri și începe SAGA 2024, cel mai mare festival din București! Stai cu ochii pe noi, pentru că-ți vom arăta ce se întâmplă la fața locului, în timp ce DJ-ii Kiss FM, Ana Moga, Alex Ștefănescu, OLiX și Bad and Boujee vor avea grijă să te introducă în vibe, direct în FM. 

Dacă vii pe la festival, nu ezita să treci și să ne saluți și să ne distrăm împreună. Avem și DJ care vor mixa la fața locului, deci va fi nebunie!

Abia așteptăm!

Iată cum stă treaba momentan:


Și pentru că SummerKiss a început weekend-ul trecut, odată cu Intencity de la Craiova, află că nu suntem prezenți doar la SAGA, ci și la Neversea, alături de DJ-ii Dan Fințescu, Nico și Cristi Neacșu! 

Apropo de asta, festivalul a început de joi, iar, Partydul Kiss FM (Dan și OLiX), așa cum e tradiția, au deschis petrecerea de pe Main Stage. Ei au avut-o alături pe Marusha N., câștigătoarea concursului „Fii DJ-itza Kiss FM la Neversea!” A fost un moment superb, după cum poți vedea și tu în clipul de mai jos:


Iată și puțin din vibe-ul Neversea 2024:




Deci stai cu urechile și ochii pe Kiss FM, deoarece ne așteaptă un weekend plin în față! 

Săptămâna următoare o luăm de la capăt, cu muzică fresh și hit-uri în premieră! La DesKiss Dimineața îi vom avea (în zile diferite) pe Bibi și Kirro, Vama (care pregătește și cel mai mare show din Capitală, pe 27 iulie) și JO, așa că începe ziua alături de noi, îți promitem timp de calitate!

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Randi și Holy Molly au lansat „Somnambul” - melodia vorbește despre o iubire obsesivă care nu ne dă pace. Versurile redau frământările și neliniștile provocate de imaginea unei persoane care ne apare în minte la nesfârșit.


Andra a lansat „Mă întorc acasă” - versurile adânci și emoționale vorbesc despre dragostea sinceră și devotamentul neclintit față de celălalt, în ciuda obstacolelor întâlnite în călătoria vieții. Ritmul piesei, inspirat din folclor, amplifică intensitatea și autenticitatea mesajului transmis.


Carla’s Dreams, un nou sound alături de Blacklist în „Nu Știi” - „Viața nu este doar creație, ci și întâmplare. Uneori e mai bine să o lași să se întâmple. V-am cuprins!” ne spune artistul.


VAMA a lansat „O Să Fie Bine” - melodia explorează teme actuale din relațiile moderne precum bagajul emoțional, libertatea, despărțirea, regăsirea și trecerea peste momentele dificile. Cu un mesaj puternic de speranță și reziliență, piesa reflectă un drum al regăsirii și al redescoperirii bucuriei, chiar și după cele mai grele despărțiri.


ADI a lansat „Vreau” - o piesă care redă o simplă listă de dorințe, capturând esența fericirii și a visării.


„Origini” - noul EP Irina Rimes - materialul muzical aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Artista reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.


rareș a lansat „La tine și la bani 2” - încă de la primele note, ești transportat într-o lume a distracției, a dansului și a vibrațiilor pozitive.


Fly Project a lansat noul clip la „Puerto Rico” - „am trăit cele mai fierbinți și mai umede zile, peste 45 de grade și umiditate de 98%, ceea ce făcea să fim uzi instantaneu, imediat cum ieșeam afară. Nu am filmat în Puerto Rico, chiar dacă piesa poartă acest nume, pentru că piesa Puerto Rico reprezintă o stare, nu un loc anume, pentru că e momentul acela în care timpul se oprește în loc și te bucuri de persoana iubită, trăiești alături de ea lucruri simple dar atât de frumoase, care se transformă în emoții și amintiri”, a spus Tudor.


Radu Ștefan Bănică și Bianca Tilici lansează „Tu n-ai avut curaj” - ei aduc un omagiu „fetei cu părul de foc” printr-o reinterpretare a unuia dintre hit-urile Mădălinei Manole. 


DesKiss Dimineața

Am fost alături de băieții noștri, dar România nu a mers mai departe! Nu e nimic, jocul abia a început! Hai cu Mondialul! Bravo, băieți!!!


Un copil a fost mușcat de o femeie pe o plajă din Năvodari. Morala: nu vă mai faceți pozele singure.


O dată ce cântărește mult în istoria României, 28 iunie 1883, ziua în care începe procesul de degradare, cel puțin din punct de vedere al minții, al lui Mihai Eminescu. 


Fly Project ne-a vizitat și a cântat „Puerto Rico” LIVE:


Andra a fost în studio, ne-a cântat și ne-a încântat:


Cool Stuff




Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.