Prima zi de Neversea 2024 povestită de DJii Kiss FM: „Ca de obicei, e o atmosferă electrică și se întâmplă foarte multe lucruri”

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, a început ieri, 4 iulie, iar peste 62.000 de fani s-au putut bucura deja de experiența primei zile de festival pe malul mării.

Mulți dintre cei care au venit la festival în prima zi, au trecut și pe la studioul Kiss FM, aflat chiar lângă intrare. 


Nico

Nico ne-a povestit impresiile ei de la prima zi de festival, de la studioul Kiss FM.


„E prima dată pentru mine la Neversea și pot spune că e alt setup. Pentru simplul motiv că ai marea în față și că totul se întâmplă pe plajă, parcă restul vine mult mai frumos. Oamenii sunt foarte mișto! Sunt super young, foarte free și extrem de colorați. DJii care au fost ieri la noi, în mod special Gabi Ifrim care a pus muzică, au fost foarte buni și toți au zis fix treaba asta - pentru că au marea în față în timp ce mixează și oamenii se plimbă pe lângă ei, e ceva cu totul și cu totul special. Căldura, iarăși, se înfruntă altfel la mare, pentru că ai briza care te ajută. Au venit foarte mulți ascultători la studioul Kiss FM, pe care nu i-am văzut niciodată face to face, care nu știau cum arăt și m-au pupat, m-au îmbrățișat, ne-am făcut poze, au intrat și pe radio. Oamenii au fost super super drăguți. Și, pentru prima zi, 5 ore de emisie live au fost mai bine decât mă așteptam. E fain și e foarte multă lume!”, a povestit Nico.   

OLiX

OLiX a fost prezent și la studioul Kiss FM, dar și pe mainstage. Acolo, Partydul Kiss FM a deschis seria de concerte, mixând alături de câștigătoarea concursului „Fii DJ-ița Kiss FM la Neversea”.  


„Ieri la studio a fost agitația și nebunia din prima zi de la Neversea. Ca de obicei, e o atmosferă electrică, se întâmplă foarte multe lucruri, trece multă lume pe acolo, e muzica dată tare, e distracție, de fapt, dar este fix vibe-ul ăla din prima zi de festival”, a povestit OLiX. 

Despre ce s-a întâmplat pe scena principală a festivalului, OLiX a spus:

„Pe scenă a fost foarte fain, cred că am avut cea mai mult lume din toți anii de până acum la Neversea. DJ-ița Marusha, invitata, de fapt, câștigătoarea concursului nostru, a făcut un show foarte, foarte fain”. 

„Publicul a reacționat foarte bine! Ce să mai, a fost distracție exact cum ne așteptam să fie la Neversea. Atmosferă maximă, neașteptat de multă lume pentru prima zi de festival, vreme extraordinară, cald, frumos, lumea s-a bronzat, s-a făcut și baie în mare, tot ce trebuie, ca la Neversea!”, a completat OLiX.   


Andreea Oțelea 

Andreea a fost omul nostru din backstage și ea a stat de vorbă cu mulți dintre artiștii din line up.  


„Prima zi a festivalului Neversea a fost una de vis și vremea a ținut cu noi, chiar dacă plouase în Constanța cu o zi înainte. Joi a fost totul perfect și începând cu ora 16:00, când s-au deschis porțile festivalului, oamenii au început să vină în număr foarte mare, pentru o zi de joi, așa că într-o oră se animase toată atmosfera”, a povestit Andreea. 

 Primul interviu pe care l-a luat din partea Kiss FM a fost cu Naționala de Fotbal Feminin a României, care va avea meci în București pe 16 iulie, cu Armenia.  

„Fetele astea fantastice au fost pe scenă la un moment dat cu INNA, pentru că anul acesta Neversea celebrează feminitatea. Tocmai de aceea INNA le-a invitat alături de ea”, a povestit Andreea. 

Andreea a stat de vorbă și cu Kriss Kross Amsterdam. 

„Alături de INNA, ei au avut momentul imnului Neversea - „Queen of My Castle”. Partea funny e că au întârziat din cauza traficului și au intrat pe scenă în ultimul moment în care puteau intra. A fost o chestie exact ca în filme, în care ei au alergat peste tot, au urcat scările și au urcat pe scenă exact în momentul în care trebuiau să intre. Au fost foarte tonici, foarte veseli când au stat de vorbă cu mine”, a povestit Andreea. 


Andreea a reușit să stea de vorbă și cu Bebe Rexha, chiar dacă artista nu prea obișnuiește să dea interviuri. 

„Am întrebat-o dacă s-a încărcat cu energie de la public până la următorul show, iar ea mi-a mărturisit că s-a încărcat cu energie până la sfârșitul anului”, a spus Andreea.

Ea a mai stat de vorbă cu DJ-ul mexican Aaron Sevilla, dar și cu DJ Snake. Pe acesta din urmă l-a întrebat dacă o sună pe mama sa atunci când trebuie să ia o decizie importantă, având în vedere că în trecut el spunea că mama lui e totul și că-i datorează foarte multe. 

„Mi-a spus că da, uneori o face, o ascultă pe mama sa, dar deciziile le ia singur. I-am reamintit că următorul lui show e în Mykonos și l-am întrebat dacă s-a gândit vreodată să folosească influențe ale muzicii grecești în muzica lui. Mi-a răspuns că nu, dar că e o idee bună și că o să se gândească la asta”, a mai dezvăluit Andreea.

 Ea a mai aflat și că dacă DJ Snake ar suna-o pe Beyonce să-i propună să facă o colaborare împreună, aceasta ar accepta fără să pună nicio întrebare, pentru că are o legătură foarte bună cu ea și pentru că de fiecare dată când vorbesc la telefon, Beyonce îl tot întreabă când vor colabora la o piesă comună. 

„A avut și un mesaj pentru ascultătorii Kiss FM. Să fim mai buni, să fim mai prietenoși, să nu săpăm groapa unul celuilalt și să nu uităm că suntem oameni înainte de toate”, a încheiat Andreea. 


SummerKiss e ON

S-a dat startul la SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară memorabilă alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.

În acest weekend suntem la Neversea și SAGA, dar nebunia continuă și la: 

  • Beach Please (10-14 iulie)
  • UNTOLD (8-11 august)

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.