A patra zi de Neversea 2024 povestită din backstage - Neversea, file de poveste

Andreea Oțelea ne-a povestit cum a fost și cea de-a patra zi din backstage-ul de la Neversea. Și începe prin a spune că au fost „4 zile de poveste fantastică în care zeci de mii de oameni au trecut de porțile festivalului pentru a se încărca cu energia, muzicii, a mării, a zilelor de vară și a vacanței”. 

„Am fost acolo zi de zi, noapte de noapte, și am plecat mereu la finalul ultimelor concerte, cât să prindem răsăritul. Ultimul interviu de la mainstage, cel cu Tujamo, mi-a adus, pe lângă bucuria interviului cu un DJ de top, și câteva lacrimi. De bucurie, de recunoștință și de regret că s-a terminat ediția din acest an”, dezvăluie Andreea. 

Primul interviu pe care Andreea l-a luat ieri a fost cu cu Puya.


A fost emoționat și el, la rândul lui, pentru că a marcat o premieră: prima dată pe mainstage la Neversea și chiar și după sutele de concerte pe care le-a avut până acum emoția rămâne aceeași. Fiindcă exact cum a spus el „dacă nu aș avea emoții, ar fi ca și cum m-aș duce la un job și as face o chestie mecanică, iar eu nu voi face niciodată din muzică un loc de muncă, la mine e pasiune și asta mă aduce pe scenă de fiecare dată”. 

Legat de emoții, Andreea l-a întrebat unde e mai greu: la festival, pe scenă cu Orchestra Simfonică București sau în club. I-a răspuns că că se pregătește la fel indiferent de scenă, dar că emoțiile îl ajută să transmită mesajul fiecărei melodii. 

„Știind că promovează afacerile locale, l-am întrebat care e ultima lui descoperire și mi-a spus că micii unei terase din Balta Albă Sălăjean și că de fiecare dată când are ocazia, promovează produse românești autentice și de calitate”, a mai dezvăluit Andreea.

Următorul artist care a spus da invitației pe „terasa" noastră, la Neversea, a fost STEVE AOKI

„Nu am avut mult timp la dispoziție, pentru că în 5 minute urca pe scenă, așa că l-am întrebat cum își menține creierul sănătos și tânăr, știind ca este fondatorul unei fundații „AOKI Foundation" care finanțează cercetări despre medicina regenerativă. Mi-a spus că secretul este somnul. Că aceasta este cheia unui creier echilibrat și organizat și că somnul ajută la refacerea celulară, iar el personal apelează la Neurofeedback, o terapie complementară de antrenare a creierului pe care o recomandă tuturor. Și, da, în continuare face fotografii cu echipa lui la toate evenimentele, fotografii pe care le pune acasă la el, în Vegas, pe un perete imens”, povestește Andreea.


Ultimul respondent din seara de ieri a fost TUJAMO.

„Am vorbit în germană, am vorbit în engleză, iar noi suntem siguri că, la un moment dat, vom vorbi cu TUJAMO și în română, pentru că sunt deja vreo 7 sau 8 ani de când vine de mai multe ori pe an în România. Iubește publicul de aici, indiferent că e Constanța sau Cluj sau orice alt oraș din România și simte toată energia publicului care vine să îl vadă și să îi asculte seturile. Spune că el a ales muzica atunci când a decis la 17 ani să participe la un concurs de de DJ în club Index din Germania și că era foarte timid la început”, dezvăluie Andreea. 


Și cam asta a fost din minunăția de Neversea de anul acesta. 


SummerKiss e ON

S-a dat startul la SummerKiss, așa că pregătește-te să ai o vară memorabilă alături de Kiss FM, la cele mai tari festivaluri din țara noastră.

În acest weekend suntem la Neversea și SAGA, dar nebunia continuă și la: 

  • Beach Please (10-14 iulie)
  • UNTOLD (8-11 august)

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook și fii părtaș alături de noi la petrecere, interviuri, momente unice și multă, multă energie pozitivă

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.