Simplu și complex precum ai spune „Voila” - M.G.L. x Erika Isac

Voila”, prima colaborare dintre M.G.L. și Erika Isac este o piesă dedicată femeii care te face să te oprești din tot și să îi oferi toată atenția ta.

Piesa combină perfect simplitatea și complexitatea, surprinzând magnetismul unei femei speciale. Versurile te fac să simți intensitatea emoțiilor, iar vocea Erikăi Isac, alături de stilul lui M.G.L., adaugă un farmec aparte piesei, făcând-o ușor de pus pe repeat.

Piesa a fost scrisă de M.G.L. și Erika Isac și produsă de GAV. 


Mătăsaru George Leonard, cunoscut și ca M.G.L., s-a impus rapid ca una dintre vocile distincte ale muzicii urbane din România. Debutul său în 2017 a fost eclipsat de succesul din 2020 al piesei "NO SH*T SHERLOCK" și colaborarea cu NOSFE pentru "Galați". Versatil și autentic, M.G.L. a adus și “HURACAN” în același an, explorând stilul drill. În 2021, "CINE TE CREZI" și "M-alină Banii", împreună cu "CONTACT FATAL", au dominat platformele de streaming, confirmându-l ca o prezență constantă în topuri. Colaborarea cu Rava, "Shotgun", a strâns milioane de stream-uri, evidențiind abilitățile sale naturale și organice. M.G.L. a contribuit și la coloana sonoră a filmului "Haita de acțiune" cu "MARATON" și la compilația "BEACH, PLEASE!" cu "MARSEILLE". În doar 7 ani, M.G.L. și-a transformat stilul brut într-un sunet original, transcendând granițele subgenurilor urbane, inspirând generațiile viitoare. Albumul său "HANNIBAL LECTER" este doar începutul, reprezentând amprenta pe care artistul și-a pus-o pe scena muzicii urbane din România. 

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cu o experiență de aproape 10 ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei “Tap Tap”, prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor. A urmat piesa ,,Femei”, care are peste 4M de vizualizări deja, dar și piesa ,,Tupeista”, care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Ultimele piese lansate de artistă, "Macarena" și „Femei în Parlament”, au generat milioane de reacții. Aceste single-uri abordează probleme sociale actuale dintr-o perspectivă feministă, tratând subiectele cu sinceritate și curaj.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.