Filmul popular „The Devil Wears Prada” va avea parte de o continuare, la 18 ani de la lansare

Ce zici de vestea asta?

Potrivit informațiilor din presa internațională, Aline Brosh McKenna, scenarista din spatele filmului „The Devil Wears Prada”, lansat în 2006, lucrează la o continuare a poveștii.

Pelicula va fi produsă de Wendy Finerman, cea care a produs și originalul, iar regizorul David Frankel va reveni în spatele camerei. Momentan nu se știu informații despre distribuție, dar fanii speră ca Meryl Streep, Anne Hathaway și Emily Blunt să-și reia rolurile principale.

Acțiunea a urmărit-o pe Miranda Priestly, editorul șef al unei publicații glossy, în timp ce le-a terorizat pe asistentele sale. 

Filmul a fost bazat pe cartea cu același nume scrisă de Lauren Weisberger - autoarea s-a inspirat din experiența ei ca asistentă pentru Anna Wintour, redactorul-șef Vogue.

Producția a fost un adevărat succes și rămâne în continuare printre mileniali.

În ceea ce o privește pe Streep, ea a declarat că s-a simțit oribil la filmări, deoarece a aplicat o metodă de actorie în care nu și-a ieșit din personaj. 


„A fost oribil și m-am simțit groaznic în rulota mea, în timp ce auzeam pe toată lumea cum se distrează. Eram incredibil de depresivă, iar apoi mi-am zis - ăsta e prețul pe care trebuie să-l plătești ca șef. E ultima oară când am încercat această metodă”, a zis actrița.

Blunt a povestit și ea cum și-o aduce aminte pe Meryl care se izola în timpul filmărilor. „Meryl este extrem de amuzantă, dar pentru ea filmările nu au fost așa, deoarece a fost nevoită să renunțe la personalitatea ei pentru a-și intra în rol. Nu e ca și cum nu puteai s-o abordezi, puteai să mergi să-i povestești lucruri și te asculta, dar nu cred că s-a distrat pe platourile de filmare.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.