Kiss Music News

5 melodii semnate Loredana care-ți vor schimba starea de spirit

Care este preferata ta?

Pe 16 (dar și pe 17) noiembrie, la Sala Palatului, te așteaptă o călătorie muzicală absolut fantastică - Loredana Groza celebrează 40 de ani de la debutul ei muzical.

Prima ei apariție pe scenă a fost la concursul „Steaua fără nume”, în 1984, iar de atunci au urmat ani de glorie, o carieră înfloritoare, dar și zeci de piese care ne-au rămas în suflete și care vor rămâne mereu alături de noi.


Odată cu spectacolul din toamnă, Lori marchează și 30 de ani de la primul ei show la Sala Palatului - ea a fost prima artistă care a cântat pe această scenă, după Revoluție, și astfel a deschis drumul sutelor de artiști care au urmat.

Loredana este spectaculoasă și cameleonică, o artistă care continuă să se reinventeze, în timp ce ține pasul cu vremurile. Ea a scris și compus versurile pentru majoritatea albumelor lansate, pe care le-a și produs, și este prima artistă din România care a reușit această performanță.

Plus de asta, să nu uităm de succesul pe care l-a avut și în filme, televiziune sau musical-uri.

Lori rămâne o inspirație pentru noi toți, așa cum sunt și melodiile ei.


Și pentru că ne place să te vedem fericit, ți-am făcut un mini-playlist cu piese semnate de artistă, care-ți vor schimba starea de spirit și te vor face să te simți mai bine. 

PS: biletele pentru show-urile de la Sala Palatului poți lua de aici.

Ne vedem la dans, ok?

Loredana - Lele


Loredana - Risipitor


Loredana - Fericire


Loredana ft. Cornel Ilie - Nu știu cine ești


Loredana - Marioară de la Gorj


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.