The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața la cafeluță!

Ce faci, cum a fost săptămâna ta? Noi sperăm că a fost una răcoroasă și că a trecut ușor!

Am lăsat un weekend plin în spate și începem altul la fel de aglomerat, deoarece SummerKiss e abia la început!

Am fost singurul radio din România care a transmis LIVE de la două festivaluri în același timp, și de la SAGA, din București, și de la mare, de la Neversea. 

DJ-ii noștri au avut grijă să-ți aducă în FM, dar și la fața locului, cele mai bune vibe-uri!

Așa s-a născut și PANANARAMA, o serie de party-uri pe care le dăm în fața studioului KISS FM, amplasant în cadrul acestor evenimente! Ne-am distrat cu voi până la răsărit și tare ne-a mai plăcut!

Uite, poți citi aici cum a fost la Neversea, dar și cum a fost la SAGA.

Între timp, încă de miercuri, suntem din nou la mare, unde continuăm seria de petreceri la Beach, Please 2024!

DJ-ii noștri îți aduc energia bună în FM, oriunde te-ai afla, iar dacă ești la eveniment, vino la studioul nostru, deoarece PANANARAMA continuă!

Aici poți citi cele mai fresh informații de la festival, iar dacă vrei să vezi ce înseamnă un party KISS, atunci aruncă o privire în video-ul de mai jos:


Deci stai cu urechile și ochii pe Kiss FM, deoarece ne așteaptă un weekend plin în față! 

Săptămâna următoare o luăm de la capăt, cu muzică fresh și hit-uri în premieră! 

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Radu Ștefan Bănică a lansat „Mai stai” - cea mai frumoasă declarație de iubire făcută de artist pentru iubita lui, iar tu nu o să te poți abține să nu fredonezi piesa!


AMI și NOUA UNSPE au lansat „Undeva” - versurile explorează dilemele și incertitudinile unei iubiri care pare să se piardă într-un labirint de promisiuni fără finalitate clară.


Francis On My Mind și Killa Fonic lansează piesa „Dernière Cigarette” - melodia vorbește despre momentele confuzante dintr-o relație, comparate metaforic cu ultima țigară - o experiență melancolică și plină de emoție.


M.G.L. x Erika Isac au lansat „Voila” - piesa combină perfect simplitatea și complexitatea, surprinzând magnetismul unei femei speciale.


MIRA și JUNO au scos melodia „E Româncă” - combină ritmurile moderne cu influențele folclorice, aducând un omagiu frumuseții și carismei femeilor românce.


SICKOTOY și Nicole Cherry au lansat „Como El Agua” -  promite să fie un hit, combinând ritmuri molipsitoare cu o melodie captivantă, perfectă pentru ringurile de dans.


Julie August și Majii lansează ,,Plângeam când îi vedeam” - artiștii aduc un suflu nou unei piese deja clasice, îmbinând armonios vocile lor unice, propriul stil distinct și propriile povești prin versuri. Lăsați-vă cuceriți!


Antonia lansează piesa „Prieteni” - un statement care marchează dezamăgirile din viața artistei, dar și din experiențele fiecăruia dintre noi.


DesKiss Dimineața

VAMA a venit în studio și a povestit despre noua piesă, „O să fie bine”


Nu e Dracula, dar e tot un Țepeș! Și are vreo 300 de veri. Ce zici de asta?


Noi v-am zis să nu mai deschideți ușa trenului în mers!


Cool Stuff

5 melodii semnate Loredana care-ți vor schimba starea de spirit - care este preferata ta? Pe 16 (dar și pe 17) noiembrie, la Sala Palatului, te așteaptă o călătorie muzicală absolut fantastică - Loredana Groza celebrează 40 de ani de la debutul ei muzical.


De vorbă cu Monoir -  „Muzica pop începe să se expandeze din ce în ce mai mult și ia forme din ce în ce mai curajoase și interesante”


KIMARO 2024, sărbătoarea muzicii românești! - Trei radiouri, o singură scenă, toți împreună! - Între 2-4 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM se regăsesc pe aceeași frecvență, pe scena din Portul Constanța, Poarta1, alături de unele dintre cele mai îndrăgite vedete din România!


Ia uite ce piese noi au intrat în playlist-ul KISS FM!


Artista care s-a întors în România pentru că s-a îndrăgostit - Eligarf, artista care cântă cu Raluka, s-a întors în România după ce s-a îndrăgostit. A muncit 8 ani în Italia înainte de a se lansa în muzică.


Ce se mai întâmplă în lume


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.