„Ciuleandra” - Boehm și Misha Miller duc tradiția mai departe de granițe

Poate că „Ciuleandra” este o melodie la care nimeni nu se așteaptă să fie reinterpretată în limba engleză, însă Boehm și Misha Miller demonstrează că este nevoie de creativitate pentru a aduce hit după hit! Piesa iubită de români o să fie apreciată și de străini cu această variantă, care o să fie ascultată și peste granițe.

„Ciuleandra” a fost compusă într-un camp organizat de Roton Music în urmă cu un an. La piesă au lucrat cei doi artiști, alături de Bastien. Piesa a fost cântată în avanpremieră în Piața George Enescu, la meciul pe care România l-a dus împotriva Slovaciei.

“Suntem super entuziasmați să lansăm piesa noastra nouă, o readaptare fresh a temei populare românești  "Ciuleandra". Este un track dance plin de energie și voie bună, unde am combinat vechiul cu noul, tradiția cu muzica de club. Ne-am dorit să aducem tinerilor din toată lumea frumusețea muzicii noastre populare într-un mod modern și captivant. Așa cum "Ciuleandra" a fost cântată cu atâta pasiune de suporterii români la Euro 2024, umplând stadioanele cu energie și mândrie, sperăm ca această versiune să devină un imn al petrecerilor și să aducă aceeași bucurie și entuziasm în sufletele tuturor.”, spune Boehm

Boehm, DJ și producător, și-a dorit să ducă melodia cât mai departe. Acordurile piesei au răsunat pentru prima oară în inima Bucureștiului, alături de vocea inconfundabilă a Mishei Miller. Fără dar și poate, cei doi au făcut spectacol.


Boehm, producător și DJ, a apărut prima oară pe scenă în 2015, iar remixurile sale au atras atenția numelor mari din industrie, amintindu-i pe Tiesto și Robin Schultz. El a făcut parte din proiectul DEEPSIDE DEEJAYS și este primul DJ român care a fost invitat să pună muzică alături de Steve Aoki la festivalul Tomorrowland.

Misha Miller a reușit, încă de la lansarea pe piața muzicală, să se afle în centrul atenției. S-a clasat pe locul 19 în Topul Billboard Dance Charts, demonstrând că este pregătită să strălucească, iar printre hit-urile sale se numără “Mahala”, “Un minut”, “Rakata” și “Mamma mia”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.