Piesa Irinei Rimes are un nou sound - „Dudadu Flip” - remix realizat de Goldcher

David Goldcher lansează oficial remixul "Dudadu Flip", o reinterpretare specială a piesei "Dudadu" de la Irina Rimes. Deși abia a fost lansat, remixul a primit deja sprijin semnificativ din partea unor DJ-i renumiți precum &me, Keinemusik, Moblack, Apache și Blond:ish. Contribuția lui Goldcher adaugă o notă unică și energică piesei originale, captivând atât publicul cât și alți DJ-i.

„Dudadu”, scrisă și interpretată de Irina Rimes, promite să te transporte în mijlocul apelor, munților și al lumii, ajutându-te să te reconectezi cu tine însuți prin sunetul său mistic. Remixul aprofundează emoțiile piesei și te va face să dansezi.

Piesa face parte dintr-un proiect amplu recent lansat de artistă, EP-ul „Origini”. Acest material creează o punte între trecut și prezent, oferind o experiență auditivă unică. „Origini” aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Irina Rimes reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.

Creditele pentru „Dudadu” îi revin Irinei Rimes – versuri; Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Taca, Andrei Comaroni și David Goldcher – muzică; Andrei Comaroni și David Goldcher – producție. Noul remix a fost realizat, de asemenea, de David Goldcher. 


Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și  peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum ,,Neiubita ta”, ,,Flori de mai”, <<Changer>>, ,,Gelos”, dar și cu colaborarea cu Theo Rose pentru ,,Stinge Luminile”, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa ,,Ultima noapte”. 


 

Goldcher este un DJ și producător francez renumit, celebrat pentru talentul său unic de a îmbina Afro House și Melodic House. În timp record, s-a impus pe scena internațională cu remixurile sale pe SoundCloud, ajungând rapid în top 10 mondial al Afro House. În mai puțin de trei luni, piesele sale au strâns peste 100.000 de ascultări, demonstrând impactul imediat al muzicii sale. Popularitatea lui Goldcher continuă să crească, cu peste un milion de vizualizări ale pieselor sale distribuite pe rețelele sociale. Muzica sa a primit sprijin din partea unor grei ai industriei, precum Francis Mercier și Keinemusik, evidențiind atractivitatea universală și calitatea producțiilor sale. Recent, Goldcher a atins un punct de referință semnificativ în cariera sa, semnând cu casa de discuri Funkshaw din Los Angeles. Această colaborare promițătoare marchează lansarea piesei sale originale „Kuvimba”. 


Drumul lui Goldcher nu se oprește aici, având în plan un turneu internațional în 2024 și 2025, acoperind Europa, Statele Unite și Emiratele Arabe Unite. Acest turneu promite să fie un eveniment de neratat pentru fanii muzicii electronice din întreaga lume.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.