Undeva în VAMA, ep. 1: Tudor Chirilă, despre clipul lor cu cea mai frumoasă poveste

În așteptarea celui mai mare concert VAMA din acest an, cel de la Arenele Romane, de pe 27 iulie, Tudor Chirilă ne-a oferit mai multe exclusivități, amintiri și momente speciale din istoria trupei.  

În primul episod din seria Undeva în VAMA, Tudor a dezvăluit care este clipul trupei cu cea mai frumoasă poveste: 

„Copilul care aleargă spre mare” a avut o poveste frumoasă din mai multe puncte de vedere. Pentru că-l avem în clip pe marele actor Victor Rebengiuc, ceea ce a fost pentru noi toți o bucurie să-l vedem la lucru, să vedem cât de profesionist și, în același timp, cât de modest este. Cum a stat 17 ore pe platoul de filmare în ziua în care am filmat la Sinaia și în ziua grea în care am filmat la mare”, povestește Tudor. 


„Totodată e o amintire faină și pentru Matei, băiatul lui Gelu (colegul nostru de la clape), care a jucat cu Victor Rebengiuc. El acum este un adolescent care face muzică, la rândul lui. Și a rămas chestia asta: Domne', am fost într-un clip cu Victor Rebengiuc. A fost o premieră și că a fost primul clip regizat de mine, împreună cu directorul de imagine Max Lemnij, cu care am colaborat foarte mișto.  Chiar dacă acum aș schimba câteva lucruri la clip, din punct de vedere vizual, în continuare cred că este un videoclip care arată foarte bine și cu actorie de top, de la Victor Rebengiuc. Îl revedem mereu cu plăcere, e foarte tare!”, mai povestește Tudor. 

Cu această ocazie îl revedem și noi cu mare plăcere și abia așteptăm să auzim piesa cântată live la Arenele Romane, pe 27 iulie. 


Trupa VAMA pregătește un concert senzație la Arenele Romane, pe 27 iulie

Băieții au în plan cel mai mare spectacol al lor din 2024, așa că fanii nu vor fi lipsiți de surprize - de la piese pe care muzicienii nu le cântă în mod obișnuit, la reorchestrări sau invitați surpriză.  


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.