KIMARO 2024 - Cele mai tari colaborări ale lui Cabron

Cabron are o colecție impresionantă de colaborări cu artiști și trupe românești din toate genurile muzicale. Până la show-ul lui de la KIMARO Festival, ne bucurăm azi de 5 dintre cele mai cunoscute piese ale sale, interpretate alături de cântăreți de top din România!

Cabron este un colaborator abil și a lansat mai multe duete cu artiști români populari, cum ar fi „Niciodată să nu spui niciodată" cu Andra și frumosul și sensibilul single „Adevăr sau minciună" cu Nicoleta Nuca. Albumul complet al lui Cabron, „Lupu DPM (De Pe Maidan)," a fost lansat în 2017 și include 14 piese și 4 piese bonus în care își exprimă sentimentele și atitudinile față de problemele politice și sociale, precum și dificultățile generale ale vieții.

În 2018, Cabron a lansat un nou album solo, „GEMENI", împreună cu o nouă colaborare cu Shobby pentru Codu' Penal, „Ca La PLOIEȘTI". În 2021 Cabron a lansat #ONAIRMIXTAPE3. Mixtape-ul include mai multe piese: „Stai parcat" (feat. SWAMP), „Salut" (feat. Phunk B & DJ WicKeD), „Pastile, Pas... " (feat. Bvcovia). De atunci a tot lansat multe alte colaborări cu artiști precum JO sau Raluka, Theo Rose, Smiley sau PUYA.

Cabron cântă în a doua zi de KIMARO Festival, pe 3 august, în Portul Constanța, Poarta 1. În seara „Kiss Energy” vor mai urca pe scenă și Misha Miller, Mario Fresh, Alina Eremia, Vunk și Fly Project. Se anunță un program de neuitat, plin de momente irepetabile!

Până atunci, să ne reamintim de unele dintre cele mai tari colaborări ale sale. 

Cabron și Nicoleta Nucă

„În mare parte, „Adevăr sau minciună”, exploatează un subiect despre care nu s-a scris. E vorba despre acei oameni cărora le este greu să suporte adevărul și se simt mai confortabil să fie mințiți, oameni cărora realitatea le face mai mult rău decât bine. Colaborarea cu Nicoleta a venit natural. Are o voce puternică, îmi place foarte mult cum cântă live și cred că se potrivește foarte bine pe piesă.”, povestea Cabron în urmă cu 10 ani, când s-a lansat această piesă. Pe YouTube ea a strâns 11 milioane de vizualizări.


Cabron și Ștefan Bănică Jr. 

„Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viață în casă și să nu-l cunoști deloc. Mă bucur că am putut să fac un așa videoclip, pentru una dintre piesele la care țin cel mai mult. Colaborarea cu Ștefan Bănică este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu găseam piesa potrivită. Este unul dintre artiștii pe care îi respect și mă bucur că mi-a ieșit și că am avut onoarea, nu doar să facem o piesă împreună, dar și să joc alături de el în filmul ăsta. Mă bucur că am găsit piesa potrivită și pentru Iulian Moga, care a reușit să facă poate cel mai ‘film-videoclip’ din ultimii 10 ani, dar cel mai mult mă bucur că am găsit piesa potrivită pentru mine și pentru planurile mele de acum încolo”, spunea Cabron în 2016, la lansarea acestei colaborări.


Cabron și What's Up 

„Iarna pe val e o piesă pentru cei care știu să se bucure de fiecare lucru la momentul potrivit. Ideea de la care am pornit împreună cu Whats Up a fost că distracţia nu ţine cont de culoarea anotimpului, că ne putem simţi la fel de bine atât la  -20 cât şi la peste 40 de grade Celsius. Cu Iony lucrez de mai bine de trei ani şi sunt convins că este una dintre vocile puternice ale noului peisaj rap”, a declarat Cabron în 2012. 


Cabron și Andra

„Este o prima piesă din viitoarele mele colaborări cu toate vocile feminine pe care le apreciez. Cred că e o metaforă bună pentru piesă, mi se pare că se potrivește și cu mesajul ei, dar și cu titlul viitorului album, Cabron și Doamnele”, spunea atunci Cabron.


Cabron, Smiley și Puya

„Mă tot uitam cum toată lumea face colaborări și că toate, culmea, sunt colaborările anului. Așa că "m-am enervat" și am adus pe piesă doi dintre cei mai buni tovarăși de-ai mei de-o viață, Smiley și Puya, pentru a face chiar colaborarea anului, sau, de ce nu, chiar a ultimilor ani. Piesa „Departe de Apus” are un mesaj puternic motivațional, fiind fix ce ai nevoie să auzi când ești căzut la pământ, iar oamenii din jurul tau nu te încurajează pentru a merge mai departe spre visul tau. Cred că fiecare dintre noi trebuie să știe că un vis trebuie urmat până la capăt, indiferent de obstacolele pe care le întâlnesti, pentru că până la urmă fără obstacole parcă nu ar mai avea haz tot drumul și dacă nu e și greu, nu găsești satisfacția de la final. În clip apare cel mai potrivit personaj pentru acest mesaj, Edwin Petrea – un tânăr foarte talentat de la mine din Ploiesti, un exemplu care țintește cel mai sus. Este deja campion la 6 stiluri diferite de luptă la numai 15 ani și, e clar, este „Departe de apus”. Totul prin muncă multă, disciplină, familie alături și un vis pe care-l urmărește zi de zi”, povestește Cabron despre piesa menită să-i mobilizeze pe toți cei care vor să cucerească lumea și să-și vadă visul cu ochii.


Unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor fi prezenți în Portul Constanța, Poarta 1, timp de trei seri la rând cu show-uri live și muzică pentru toate gusturile! Cunoaște-i mai bine pe cei care vor urca pe scenă și vino să te distrezi alături de ei la sărbătoarea muzicii românești: KIMARO Festival, one stage and music for all! 

Intrarea publicului este liberă in toate cele trei seri de festival.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.