Alessandra ne invită în „Grădina” sa

Grădina”, cea mai nouă piesă semnată Alessandra, ne introduce într-un univers liric plin de înțelesuri profunde. Acest imn al bunătății și al responsabilității personale ne amintește de puterea alegerilor noastre în a transforma lumea într-un loc mai bun.

Producția piesei este semnată de talentatul Alex Cotoi, a cărui expertiză aduce un sunet unic și rafinat, în timp ce vocea inconfundabilă a Alessandrei adaugă emoție și autenticitate versurilor scrise chiar de ea. Enjoy!


Alessandra, pe numele său real Alexandra Stanciu, cântă de la vârsta de 4 ani. Tânăra a avut o relație armonioasă cu lumea artistică, fiind pasionată și de actorie, reușind să joace pe scena Teatrului municipal “Gheorghe Pastia” din Focșani și câștigând, totodată, peste 15 trofee la festivaluri naționale și internaționale de muzică. Artista a luat industria muzicală prin surprindere cu “Eres Mi Vida” în 2015, piesa ce a propulsat-o în topul preferințelor fanilor și în atenția industriei muzicale. Popularitatea piesei a depășit granițele țării, iar următorul single, „Khalia”, a urmat același traseu de succes. Artista a colaborat, de asemenea, cu artiști precum Criss Blaziny (“Adio, Da’ Mă Întorc”) și Iana (“Aja Mara”). Una dintre ultimele sale lansări, piesa „Amanta ta”, a intrat rapid în trending-ul Youtube. Mai mult decât atât, ultima colaborare alături de Theo Rose și DOMINO pentru ,,NU MĂ DUC LA CLUB” cucerește atât platformele online, cât și radiourile. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.