STEP Up podcast | De vorbă cu Andrei Caramalău, fondator Eco Țăran: „Nu mi-a plăcut să muncesc pentru altcineva”

Step Up podcast reprezintă o serie de interviuri cu antreprenori români de succes, realizată de Kissfm.ro în parteneriat cu Up România

În fiecare dintre episoade, antreprenorii vor dezvălui detalii din culisele afacerii lor, dar vor discuta și despre cel mai low moment din viața de antreprenor și cum au trecut peste el, despre ce înseamnă să fii antreprenor în România, despre valorile și motivațiile care-i țin în joc, despre beneficiile parteneriatului cu Up România și multe altele. 

În al doilea episod, Ana Moga a discutat cu Andrei Caramalău, fondator Eco Țăran


Andrei Caramalău s-a născut în București, în Giulești, și i-au plăcut foarte mult roșiile. După liceu n-a făcut o facultate, ci a activat în mai multe domenii și a ajuns să lucreze câțiva ani în Marea Britanie. Când s-a întors în România, și-a luat din piață 8 feluri de roșii și a fost profund dezamăgit, pentru că nu aveau deloc gust. Acesta a fost momentul în care s-a decis că trebuie să-și facă o afacere care să se cheme Eco Țăran și care să ofere o alternativă.  A început cu un aprozar de 10 metri pătrați, iar acum a ajuns la unul de 60 de metri pătrați, iar în curând va lansa și magazinul online. 

_____________

Acest podcast este susținut de Up Romania, partenerul antreprenorilor din România în motivarea angajaților. Up Romania creează condițiile pentru ca angajații să atingă un mai bun echilibru al vieții. Mai bine, în fiecare zi!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.