The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața, dragi prieteni! O nouă zi de vineri, urmată de câteva zile de relaxare, poate chiar de concediu pentru unii dintre voi! 

E încă vară, așa că te invităm să încetinești pașii, să te bucuri mai mult de perioada asta din an, să visezi cu ochii deschiși și poate chiar să dai o fugă până la mare, la început de săptămână! De ce nu?

Noi suntem aici să-ți dăm energiile alea bune și să-ți asigurăm playlist-ul perfect pentru toate momentele prin care te-a treci, de-a lungul unei zile. Stai cu urechile pe noi, deoarece avem foarte multe surprize pentru tine și nu te vom dezamăgi, ok?

SummerKiss este în plină desfășurare - așa că pune pe listă următoarele evenimente - KIMARO - cel mai mare festival al muzicii românești, un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, se va desfășura pe 2, 3 și 4 august, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1 + UNTOLD -  între 8 și 11 august, când ne vom revedea cu studioul KISS FM, dar și petrecerile PANANARAMA.

Ne vedem acolo, da?

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Weekend frumos!

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Irina Rimes lansează „Dau tonul” - a creat această piesă care te invită să te bucuri de fiecare moment, să nu te limitezi și să cucerești scena prin energia ta.


Alessandra a lansat „Grădina” - piesa ne introduce într-un univers liric plin de înțelesuri profunde. Acest imn al bunătății și al responsabilității personale ne amintește de puterea alegerilor noastre în a transforma lumea într-un loc mai bun.


Akcent a lansat „Hearts in Stereo” - cum se simte viața atunci când două inimi bat la unison?


Andrei Bănuță a lansat „Suflet de bagabont” - colaborarea cu Nelu Vlad și trupa Azur, nume legendare în muzica românească, aduce un omagiu muzicii de petrecere și folclorului urban, stiluri ce au definit cariera formației.


RYAA a lansat „I Spy” - noua voce care va zgudui scena urbană. Cu versurile ei îndrăznețe și sunetul dinamic, ea va câștiga rapid recunoaștere pentru stilul ei unic, care îmbină elemente de hip-hop și trap.


Holy Molly și Miss Mary au scos „Lacrimi din stilou” - o piesă cu poveste, lansată original acum aproape 10 ani de artistă sub numele de Miss Mary, o piesă ale cărei versuri vă vor veni de la sine odată ce veți da play.


Dayana lansează videoclipul piesei „Lumea mea” - prin imagini sugestive și simboluri subtile, se conturează călătoria emoțională a unui cuplu care, deși cândva unit de iubire, acum cei doi trăiesc în lumi separate. 


Ce se mai întâmplă la radio

Nico și-a mutat emisiunea la mare, pe Reyna Beach din Constanța, iar vibe-ul ăla bun se simte direct în FM, dar și la fața locului. Ea și Giuliano fac mereu reel-uri amuzante, după cum poți vedea și tu:



Cel mare mare concert VAMA din București are loc pe 27 iulie. Bilete găsești aici.


Ana Moga și Alex Ștefănescu s-au mutat la matinal, îți bei cafeaua cu ei, da?

Plus de asta, cei doi au grijă mereu să-ți aducă zâmbetul pe buze


Cool Stuff




  • Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume - piesa „Dudadu" a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik.
  • Ana Moga a făcut un podcast foarte interesant cu Andrei Caramalău, fondator Eco Țăran: „Nu mi-a plăcut să muncesc pentru altcineva” 




Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.