ANER revine cu un remake al piesei „Tresar din Vis”

După 22 ani de la lansarea piesei „Tresar din vis / În brațele tale”, care a cucerit topurile muzicale românești, ANER, artistul cunoscut și ca membru al trupei 4 Fun, revine cu o nouă versiune a acestui hit.

Piesa păstrează emoția originală a melodiei, dar vine cu un mesaj nou și o energie aparte, reflectând evoluția artistică a lui ANER.

Nu este doar o reinterpretare a melodiei originale, ci o piesă complet nouă, creată de ANER în colaborare cu nume importante din industria muzicală, precum Radu Bolfea (cunoscut pentru cariera sa de succes cu trupa Play & Win (autor al unor hituri internaționale precum Inna - „Hot”, Inna - „10 minutes”, Akcent – „Kylie” ș.a.), Mihai Ruja, Horațiu Vladila, Rus Aurel.

„Sunt extrem de emoționat să împărtășesc cu voi această nouă versiune a piesei „Tresar din Vis”. Melodia are o semnificație specială pentru mine și pentru mulți fani ai trupei 4 Fun. Am vrut să o reinterpretez cu respect pentru versiunea originală, dar și cu o notă modernă, care să reflecte evoluția mea ca artist”, a spus el.


ANER a continuat o carieră solo de succes după destrămarea trupei 4 Fun, lansând numeroase piese apreciate de public. Prin timbrul său vocal unic, energia și talentul muzical a cucerit inimile publicului din România. 

Piesa este lansată sub egida label-ului AfterPlayMusic, un label nou înființat în 2024 care își propune să devină un nume de referință în scena EDM atât din România cât și la nivel internațional.

„Ne bucurăm să fim label-ul acestei noi versiuni a piesei și să colaborăm cu un artist talentat ca ANER. E o piesă de vară cu potențial mare și cu siguranță mulți ascultători se vor regăsi în versurile ei.”, a declarat Mihai Ruja, reprezentantul label-ului AfterPlayMusic. 

Despre ANER:

Andrei Nagy, ANER, este un artist român cu o voce inconfundabilă și o prezență scenică electrizantă. A debutat ca membru al trupei 4 Fun, cu care a cunoscut un succes enorm, lansând hituri precum „În Brațele Tale/Tresar din Vis”. Printre piesele cele mai cunoscute din cariera solo se numără: „Remember”, „Stay with me”, „Când nu ești tu”, „Pas în doi”.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.