KIMARO 2024 - Cele mai virale piese de la Fly Project

Care este preferata ta?

Ai planuri weekend-ul următor?

Dacă nu, îți propunem să ne vedem la mare, mai exact la Constanța, orașul în care va avea loc KIMARO 2024.

Între 2-4 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM se regăsesc pe aceeași frecvență, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1, alături de unele dintre cele mai îndrăgite vedete din România! 

Ești pregătit de distracție?

Ca în fiecare an, KIMARO Festival aduce pe aceeași frecvență diverse genuri și generații. Spre exemplu, pe 3 august, în seara Kiss Energy, pe scenă vor urca Fly Project, Misha Miller, Cabron, Mario Fresh, Alina Eremia și VUNK. Fiecare dintre ei va face un show unic pentru publicul de la mare, iar noi abia așteptăm să ne bucurăm de muzică alături de voi!

Și cum nu mai avem răbdare, ne dorim să te introducem în atmosferă, așa că ți-am pregătit un mini-playlist cu cele mai virale piese de la Fly Project! 

Fly Project - Puerto Rico

Deși a petrecut trei zile în exotica Republică Dominicană, artistul nu a apucat să se bucure de timp liber și nici nu prea a dormit, regizorul Alex Ceaușu și el au profitat de timp și au luat cele mai frumoase cadre, dimineața, seara, chiar și în timpul unei furtuni, ale cărei fulgere sunt surprinse la finalul clipului.

„Am trăit cele mai fierbinți și mai umede zile, peste 45 de grade și umiditate de 98%, ceea ce făcea să fim uzi instantaneu, imediat cum ieșeam afară. Nu am filmat în Puerto Rico, chiar dacă piesa poartă acest nume, pentru că piesa Puerto Rico reprezintă o stare, nu un loc anume, pentru că e momentul acela în care timpul se oprește în loc și te bucuri de persoana iubită, trăiești alături de ea lucruri simple dar atât de frumoase, care se transformă în emoții și amintiri. Sunt locuri în lumea asta pe care noi le considerăm exotice, scumpe, greu de accesat (și sunt, din cauza distanței și a costurilor transportului), însă viața oamenilor de acolo este foarte simplă, izbitor de simplă aș spune, se bucură de orice au și de orice fac, oricât de mărunt ar fi acel lucru”, a spus Tudor. 


Fly Project - Toca Toca

Lansată în 2013, melodia a avut un succes complet nebun în rândul fanilor din întreaga lume, iar acum are peste 184 de milioane de vizualizări.

„Toca Toca este cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar pentru mine ăsta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea și pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoția pe care o stârnește în oameni. Faptul că acum am ajuns și în Times Square, unde sunt prezente cele mai tari branduri și cele mai mari personalități din lume, este încă o confirmare că muzica poate trece orice barieră, dacă este iubită de oameni” spune Tudor de la Fly Project.


Fly Project - Musica

O piesă care a mers direct la sufletului publicului, cu versuri în limba spaniolă, dar și acorduri de chitară. E genul de melodie pe care nu poți sta locului, nu crezi?


Fly Project - Goodbye

Filmat pe parcursul a trei zile, în locaţii diferite, şi regizat de către Alex Ceauşu, videoclipul piesei „Goodbye” urmăreşte viaţa a doi oameni, cândva un cuplu, ale căror destine mai au ca numitor comun aşteptarea în singurătate.

„Povestea piesei este povestea oricui. Oricine a spus sau i s-a spus „GoodBye”. Normal, unele poveşti pot avea un final fericit, altele… nu. Depinde numai de protagoniştii poveştii. În cazul videoclipului nostru e mult mai bine să vedeţi voi ce soartă îşi aleg personajele”, a spus Tudor pentru Libertatea.


Fly Project - Mandala

Piesa a fost lansată în 2010 și chiar interzisă la acea vreme de pe TV, din cauza videoclipului controversat, dar asta nu înseamnă că oamenii s-au oprit să danseze pe ritmurile ei. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.