Mara a lansat noul ei single, „Money”

Mara, o artistă cu un talent remarcabil și un potențial uriaș, își prezintă noul single, „Money”, o melodie care promite să devină un hit în scurt timp. Mara combină influențe pop și dance în muzica sa, aducând o energie proaspătă și vibrantă pe scena muzicală românească.

„Mă bucur enorm că astăzi se lansează noua mea piesă, 'Money'. Este o piesă extrem de specială, în care am crezut încă din prima clipă, atât eu, cât și toți cei care au auzit-o. Este o piesă de vară, dar are un mesaj important: iubirea adevărată nu poate fi condiționată de lucruri materiale, iar lipsa ei trebuie să ofere tuturor puterea de a trece peste relații care nu sunt sănătoase. De azi, piesa e a voastră și sper să o iubiți la fel de mult ca mine!”, a declarat artista.

Piesa „Money” a fost compusă în studiourile Mattman Music și produsă de Alex Bolero, care a scris și versurile împreună cu Ester Peony.

Mara s-a născut în Reșița, iar povestea ei muzicală începe de la o vârstă fragedă, și anume de la 5 ani, în timpul unei vacanțe petrecute alături de mama ei și câțiva prieteni, când a început să fredoneze câteva melodii ale artistei Celine Dion. Totuși, cel care i-a descoperit talentul a fost bunicul ei, care a încurajat-o constant.

„Muzica nu este altceva decât unicul meu moment cu mine, când simt că parcă suntem un tot. Cred că muzica m-a transpus într-o lume în care îmi place să trăiesc. Momentul meu special este pe scenă, chiar și într-o sală cu scaune goale, fiindcă muzica umple orice gol existent pe acest pământ. Așa a făcut și pentru mine… prin prisma universului, mi-a dat tot ceea ce am astăzi mai frumos”, a spus artista.

Mara intenționează să se impună pe scena muzicală și să lanseze cât mai multe piese, consolidându-și astfel prezența în industrie și atrăgând o audiență cât mai mare. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.