Up Dejun - Prânzul împreună cu colegii, micul weekend din mijlocul săptămânii

Sunt perioade în care cu toții ne simțim epuizați și parcă nu mai suntem atât de productivi la locul de muncă, iar gândul ne este doar la weekend sau la concedii. Însă, există soluții pentru a aduce un pic din atmosfera de weekend la birou, indiferent de ziua săptămânii în care suntem. O metodă eficientă și simplă de a construi un mediu de lucru plăcut și productiv este de a lua prânzul împreună cu colegii.

Acest obicei nu doar că încurajează interacțiunea socială, dar are și numeroase beneficii, mai ales dacă alegeți să comandați la birou comfort food, cum ar fi pizza

Când colegii iau masa împreună se creează un mediu deschis și relaxant care favorizează comunicarea, iar acest lucru poate duce și găsirea unor soluții inovatoare și la o colaborare mai strânsă între membrii echipei.

Când adăugăm comfort food în ecuație, prânzul împreună cu colegii poate fi și un moment de deconectare și relaxare în mijlocul unei zile de lucru aglomerate.

Un fel de mâncare precum pizza, este adesea asociat cu experiențe plăcute și pot contribui la crearea unui mediu mai puțin stresant și mai relaxat la birou. Și, cu siguranță va rupe monotonia zilnică și va oferi o doză de energie pentru restul zilei sau chiar pentru restul săptămânii. 


Am făcut și noi acest lucru și am comandat pizza de la Pizza Bonita pentru toți colegii prin TAZZ , pe care am achitat-o prin cardul Up Dejun. Nimic mai simplu!

Am ales Pizza Bonita, pentru că este una cu tradiție în București și care de 11 ani face minuni în cuptorul rotativ. În plus, este o pizza cu ingrediente de calitate, de la producători italieni și români de încredere. 


Am comandat:  pizza Prosciutto e Funghi, pizza Quatro Formagi, pizza Napoli, pizza La Caccia și pizza Pepperoni. 

De departe, cea mai apreciată a fost pizza La Caccia, datorită combinației interesante de pe blat: mozzarella fior di latte, cremă trufe, cârnați de mistreț, ceapă roșie caramelizată, ciuperci sote. 


Discuțiile care s-au generat în jurul mâncării au fost dintre cele mai diverse. De la serialele nou apărute, până la amintiri povești din concediile recente. Așa se face, de exemplu, că fiecare dintre noi a plecat acasă și cu recomandări de filme de văzut la cinema și seriale pe care să le vadă în serile care urmează, fie cu recomandări de destinații turistice mai puțin cunoscute pentru viitoarele city break-uri.    


Ne-am simțit ca într-un scurt teambuilding și am decis că vom face un obicei din a lua masa împreună în fiecare săptămână. Iar pentru a face lucrurile mai interesante, am stabilit și că de fiecare dată un alt coleg va comanda prin TAZZ un alt fel de comfort food și va achita prin Up Dejun, asta pentru a face lucrurile mai simple și mai interesante.   

Acum, fiecare dintre noi abia așteaptă să vină micul weekend Up Dejun din mijlocul săptămânii! Ceea ce vă dorim și vouă!  

_____________________________

Cardul de masă Up Dejun este versiunea modernă și simplificată a tichetului de masă, un instrument de plată rapid și sigur prin care îți motivezi angajații și îți optimizezi bugetele și timpul. Acesta îți oferă aceleași avantaje fiscale ca și tichetele pe hârtie și te ajută să-ți încurajezi echipa lună de lună, în timp ce economisești până la 30% din valoarea unei prime în bani sau a unei creșteri a salariului.

Dezvoltat sub licența Mastercard, cardul de masă Up Dejun îți dă posibilitatea, în calitate de angajator, să oferi salariaților cel mai popular beneficiu extrasalarial pe un suport electronic, pentru a fi în pas cu noile tendințe de cumpărare. Pentru mai multă rapiditate și flexibilitate, utilizatorii cardului de masă pot folosi tehnologia contactless pentru sume mai mici de 100 lei. De asemenea, comisionul este 0 lei atât pentru plata în magazine, cât și online. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.