Alexandra Ungureanu îți aduce „Marea albastră”. Mesajul perfect de iubire pe care îl poți transmite persoanei dragi

La ce persoană te gândești atunci când îți amintești de vacanțele la mare? Alexandra Ungureanu vine cu piesa perfectă pentru vară și zile nesfârșite petrecute pe plajă alături de persoana iubită.  Ritmurile te învăluie la fel ca si valurile, oferindu-ți cel mai frumos mesaj de iubire pe care îl poți oferi unei persoane dragi.  

Marea albastră” este o piesă dance care aduce note de nostalgie, iar gândurile tale o să se îndrepte la serile de vară și la apusurile care nu pot să fie uitate niciodată. Vocea cântăreței o să te poarte pe drumul amintirilor și o să te provoace să îți creezi unele noi. Tu cui vrei să îi spui că ți-a devenit ca o mare albastră?  

“Ador piesa asta, are un sound foarte fresh, sună a cea mai cool vacanță! În același timp, iubirea pasională va avea mereu miros de mare și vară, indiferent de sezon. Sper să vă placă și să fie pe repeat în căști și în suflet.”, spune Alexandra Ungureanu.  

La această piesă au lucrat împreună Alexandra Ungureanu, Amedeo și Coco, iar Alex Boldișor și-a pus amprenta pe video.

Alexandra Ungureanu a început să colaboreze în anul 2001 cu formația Sistem, În 2004, cântăreața intra în trupa dance/pop Crush, iar printre melodiile cunoscute lansate în această formulă se numără “Aprinde dragostea”, “I need U More” și “Hello”. Artista a avut parte de succes și în televiziune, făcând parte din numeroase proiecte și fiind numită în anul 2020 “Cea mai stilată femeie din România”.   

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.