KIMARO Festival 2024 - PROGRAM ŞI REGULAMENT DE ACCES

Trei radiouri, o singură scenă, toți împreună!

Între 2-4 august 2024, Kiss FM, Magic FM și Rock FM se regăsesc pe aceeași frecvență, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1, alături de unele dintre cele mai îndrăgite vedete din România!

KIMARO Festival anunță o nouă ediție la malul mării. KIMARO 2024, cel mai mare festival al muzicii românești, un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, se va desfășura pe 2, 3 și 4 august, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1. 

Astfel, sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 2 august, când Magic FM prezintă Magic Sunsets – o seară cu un line-up seducător: Nicoleta Nucă, Lidia Buble, Bere Gratis și Voltaj. 

Sâmbătă, 3 august, Kiss FM prezintă Kiss Energy, unde numele distracției vor fi B.U.G. Mafia, Misha Miller, Cabron, Mario Fresh, Alina Eremia, Vunk și Fly Project.  


Duminică, 4 august, Rock FM încheie sărbătoarea muzicii românești cu Rock Nights cu urmatoarele nume pe afiș: The Voodoo Child, Robin And The Backstabbers, Bosquito și Compact. 
Intrarea publicului este liberă în toate cele trei seri de festival.
Un eveniment KIMARO Entertainment prezentat de Kiss FM, Magic FM si Rock FM, parte a trustului AG Radio Holding.

Organizatorul Evenimentului își rezervă dreptul de a restricționa accesul în locație oricăror persoane care dețin asupra lor obiectele sau bunurile descrise in mod generic mai sus, putând sesiza organele abilitate în cazul în care aceste persoane încarcă reglementările legale aplicabile în ceea ce privește siguranța și ordinea publică. 

Prin accesul la eveniment, Participanții accespta ca este posibil să fie filmați sau fotografiați pe durata acestuia și să apară în fotografii sau filmări realizate de organizator care ulterior pot fi folosite în unul din mediile de popularizare a evenimentului. Detalii privind modalitatea de prelucrare se regăsesc în informările privind prelucrarea datelor cuprinse în regulament și cele afișate în locația evenimentului. 

Locația destinată organizării evenimentului este prevăzută cu bar si zona de food court. 

Pentru detalii și solicitări, puteți contacta organizatorul pe adresa bilete@mgsi.ro.

Echipa KIMARO vă mulțumește pentru interesul acordat evenimentului și pentru achiziționarea biletelor VIP la acest concert! Va așteptăm cu drag și la alte spectacole organizate de echipa noastră! https://kimaro.iabilet.ro

Regulament participare spectacol

Prezentul Regulament se aplică pentru spectacolele organizate de către Media Group Services International SRL cu sediul social în Splaiul Unirii nr.165, TN Offices 1, Etaj 10, Camera B, Sector 3, București, Romania, număr de ordine la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București J40/4497/2001, cod unic de înregistrare 13869251, atribut fiscal RO, intitulata în continuare Organizator. 

Prezentul regulament definește regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie să le respecte. Prezentul Regulament definește drepturile şi obligațiile în relația dintre Organizator și Participant.
 

EVENIMENTUL: KIMARO FESTIVAL

DATA: 2 - 4 august 2024

ORA: 18:00 (open doors); 19:00 start eveniment

Intrarea publicului este liberă în toate cele trei seri de festival.

LOC DE DESFĂȘURARE: Poarta 1, CONSTANȚA

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului (dacă există), pagina iabilet.ro, in paginile de social media ale evenimentului și la intrarea în locul de desfășurare a evenimentului, fiind de imediată aplicare după momentul afișării

a.         Accesul la eveniment este gratuit, cu excepția biletelor de acces VIP care se achiziționează contra cost. Toți participanții la eveniment, indiferent de categoria de acces, sunt obligați să respecte acest Regulament.

b.         În urma accesului gratuit în spațiul de festival si/sau prin cumpărarea unui bilet de acces VIP valid , Participantul primește dreptul de acces și participare la Eveniment, în condițiile prezentului Regulament.

  1. BILETE, TIPURI DE BILETE ŞI CUMPĂRAREA BILETELOR 

    1.  BILETE ŞI TIPURI DE BILETE 

      1. Biletele VIP pot fi cumpărate online, direct de pe pagina oficială a evenimentului, prin operatorul www.iabilet.ro. De asemenea, biletele VIP pot fi cumpărate la casa de bilete a locației unde se va desfășura spectacolul. 

      2. Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute conform celor de mai sus. 

      3. Evenimentul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 12 ani. 

      4. Persoanele cu dizabilități, precum și însoțitorul acestora, care se înscriu, în prealabil, pe adresa bilete@mgsi.ro atașând și o copie a certificatului de handicap și a certificatului de însoțitor, au acces gratuit, în limita locurilor disponibile și a facilităților locației de spectacol.

IMPORTANT! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea biletelor sau a invitațiilor de acces la suprapreț. Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice accesul în zona evenimentului a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Este interzisă postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe rețele de socializare (ex. Facebook etc.). Este interzisă postarea de vânzare a biletelor pe rețele de socializare sau site-uri de orice tip. Accesul la eveniment se face doar pe baz biletului cu cod de bare și număr de înregistrare. Pierderea, avarierea sau distrugerea biletului este responsabilitatea exclusivă a participantului. 

  1. RETURNAREA BILETELOR. Biletele cumpărate pot fi înlocuite sau returnate doar in termenii și condițiile stabilite de către iaBilet.rohttps://www.iabilet.ro/terms/

  1.   PARTICIPAREA LA EVENIMENT: 

  1. INTRAREA

    1. Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate, atât pentru participanții cu acces gratuit, cât și pe baza biletelor cumpărate online sau de la casa de bilete a locației unde se va desfășura evenimentul. Toți participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate. 

    2. Este interzis accesul la eveniment cu următoarele: droguri, aparate pirotehnice, sticlă, obiecte contondente, cuțite, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care îi pot răni pe ceilalți etc. În concordanță cu legile în vigoare, participanții nu pot introduce în spațiul de eveniment următoarele: cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care, vizibil reprezintă pericol public sau care, prin utilizarea inadecvată pot reprezenta pericol public. Participanții nu pot intra în spațiul de eveniment cu rucsaci sau genți de mari dimensiuni, aceștia pot avea asupra lor genți de mici dimensiuni. Participanții nu pot intra cu alcool, mâncare sau cu lichide de orice fel în perimetrul spectacolului (excepție făcând insulina sau alt medicament pentru care se va prezenta o prescripție medicală) 

    3. Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere sau pe răspunderea reprezentaților legali, inclusiv cu privire la persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă risc. Astfel, atât participanții, cât și reprezentații legali ai persoanelor care se află în situația de a avea reprezentat legal, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi personal sau persoanele pe care le reprezintă, prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informează participanții că este posibil ca în cursul desfășurării evenimentului să fie organizate, activități privind efectele speciale, iar pentru riscurile de vătămare sau de prejudicii materiale, nu își asumă nicio răspundere. 

    4. Accesul cu animale este interzis. 

 

  1. REGULI DE CONDUITĂ INAINTEA ȘI ÎN TIMPUL EVENIMENTULUI, ÎN PERIMETRUL SPAȚIULUI DE EVENIMENT SAU SPAȚII DE ACCES ÎN ZONA DE EVENIMENT

    1. Toți participanții trebuie să respecte regulile sociale, legile și cele enumerate în acest Regulament. Participanților nu le este permis să desfășoare activități ce ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranța sau drepturile celorlalți participanți. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului și va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia. Participanții sunt obligați ca, în perimetrul spațiului de desfășurare al evenimentului, să respecte și să nu distrugă materialele și construcțiile de orice fel. 

    2. În timpul spectacolelor, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul. Participanții iau cunoștință de faptul că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenții asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. YouTube etc.). Participanții NU au dreptul să filmeze și să fotografieze spectacolele. Orice distribuire către public, gratuită sau oneroasă a materialelor filmate este interzisă. 

    3. Participanții iau cunoștință de faptul că în incinta spațiului în care se desfășoară evenimentul este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate fără acordul scris al Organizatorului. 

    4. Minorilor le este interzisă servirea și consumul de băuturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal și strict interzis și va fi sesizat autorităților competente conform legilor în vigoare.

  1.  OBIECTE PIERDUTE 

Obiectele pierdute și care sunt găsite de participanții cărora nu le aparțin trebuie aduse la zona de Lost & Found. Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei și a obiectului pierdut. După spectacol, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 3 zile de la momentul predării către zona de Lost & Found și va încerca returnarea lor către proprietari, în cazul în care aceștia îi sunt cunoscuți. După perioada de 3 zile, bunurile vor fi considerate abandonate, iar Organizatorul le va putea distruge sau dona, la libera sa apreciere.

  1. SECURITATE

În perimetrul spațiului de eveniment, Organizatorul asigură securitatea printr-o societate de protecție și pază autorizată în acest sens. În timpul spectacolului, participanții sunt obligați să respecte agenții de securitate, să colaboreze cu aceștia și să le respecte instrucțiunile în caz de urgență. În caz de incidente, de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfășoară evenimentul fără ca persoana evacuată să fie despăgubită în vreun fel sau să i se returneze contravaloarea biletului în baza căruia participa la eveniment.

  1. PRIM AJUTOR

 Pe perimetrul zonei de eveniment, există zone de prim ajutor, în caz de nevoie.

  1. GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI

    1. Organizatorul garantează accesul la Eveniment oricărui participant cu acces liber sau cu un bilet valid. Datele de desfășurare a spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator, în caz de forță majoră sau caz fortuit. 

    2. Organizatorul exclude asumarea responsabilității pentru stricăciuni petrecute în perimetrul zonei de eveniment și a spațiilor conexe care nu au fost cauza unei organizări defectuoase sau neglijente din partea organizatorului.  

  1. SANCŢIUNI 

    1. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în spațiul de eveniment sau de a invita participantul să părăsească sala de spectacol, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România. 

    2. Organizatorul va sesiza organele abilitate în cazul în care depistează utilizarea unor bilete de acces false.  

  1. SEMNE ŞI DREPTURI DE AUTOR 

    1.  Organizatorul are drepturi depline asupra numelor comerciale înregistrate sau nu, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate în corespondență, e-mail, cărți de vizită și alte materiale, semnelor, logo-urilor, mărci precum și asupra materialelor, textelor și a tuturor informațiilor legate de acest eveniment sau alte canale care folosesc cele menționate mai sus în legătură cu spectacolul respectiv. Cele menționate mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite în scop comercial fără acordul Organizatorului. 

    2. Logo-urile, semnele și celelalte informații se află sub proprietatea intelectuală a Organizatorului și sunt protejate de legile europene în vigoare. 

  1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Datele cu caracter personal reprezentând imaginea, comportamentul și, în anumite cazuri, și vocea persoanei fizice participante la eveniment vor fi prelucrate de Organizator prin realizarea de fotografii și/sau filmări (în forma inițiala sau într-o formă adaptată, modificată, transformată, ori completată a materialului filmat/fotografiat) cu ocazia fiecărui eveniment și folosirea acestora pe orice canale media în scopul mediatizării evenimentului, dar și a partenerilor Organizatorului (parteneri media, sponsori, parteneri contractuali).

Datele cu caracter personal vor putea fi prelucrate în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță, în cazul în care vor exista astfel de interese legitime, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, care necesită protejarea datelor cu caracter personal.

Destinatarii către care vor (putea) fi dezvăluite și transmise datele cu caracter personal privind persoana vizată sunt: i) partenerii Organizatorului, aflați din locațiile unde se desfășoară evenimentul sau care dețin/administrează/intermediază vânzarea spațiilor publicitare ale mediilor unde se doreste mediatizarea evenimentului (inlcusiv Facebook/ Instagram) întrucât dorim să împărtășim cu comunitatea noastră de fani de pe Facebook, Instagram, precum și pe site-urile noastre imagini de la evenimente; ii) împuterniciți ai Organizatorului care prestează servicii și prelucrează date pe seama noastră (cum ar fi servicii de producție, fotografice, agenții de marketing, și/sau alte servicii necesare realizării și utilizării materialelor foto/audio/video); iii) autorități publice sau alte entități care asigură servicii publice (Politie, Jandarmerie, instanțe de judecată sau arbitrale, executori judecătorești etc), dacă este necesar potrivit legii sau ordinii publice, la solicitarea acestora. Inevitabil, fotografiile și/sau filmările făcute de către fotograful /cameramanul nostru sau ai partenerilor ar putea să vă surprindă și pe dvs.

Prin accesul în perimetrul festivalului, confirmați că ați luat la cunoștință că în timpul acestui eveniment este posibil să apăreți în fotografii sau filmări care ulterior pot fi folosite în unul din mediile mai sus menționate.

Dacă nu doriți să apăreți în fotografiile și / sau înregistrările noastre, vă rugăm să anunțați fotografii, cameramanii sau organizatorii în timpul acestui eveniment.

Dacă doriți ca fotografiile și / sau înregistrările dvs. să fie eliminate de site-urile noastre web și din conturile de social media, vă rugăm să ne contactați la privacy@kissfm.ro, privacy@magicfm.ro, privacy@rockfm.ro. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe toată perioada în care se mediază evenimentul, precum și pe toată perioada în care este/sunt menținută(e) arhiva/arhivele în care se află mediatizarea evenimentului prevăzută de reglementările legale în vigoare.

Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale Participanților, le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament si le va transmite către terți exclusiv sub obligație de confidențialitate și doar în scopul prelucrării acestor date personale în vederea desfășurării prezentei Campanii.

Asiguram respectarea drepturilor ce revin persoanelor vizate, conform Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

          În conformitate cu dispozițiile Regulamentului nr. 679/2016 persoana vizată are următoarele drepturi:

          - dreptul de acces,

          - dreptul la rectificare,

          - dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”),

          - dreptul la restricționarea prelucrării,

          - dreptul la portabilitatea datelor,

          - dreptul la opoziție,

          - dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri.

          Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus persoana vizată trebuie să transmită o cerere datată și care sa permită identificarea sa  la adresa de email privacy@mgsi.ro sau poate depune cererea personal la sediul Organizatorului.

          De asemenea, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, persoana vizată are dreptul de a depune plângere (art. 77) la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la sediul acesteia din B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București, cod poștal 0103336, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro  sau de a se adresa justiției (art. 79).

Organizatorul NU are acces la baza de date ale participanților la spectacolele Media Group Services International aceasta este operata de către IABILET, detalii pe https://www.iabilet.ro/terms/

 

  1. CAZ DE FORŢĂ MAJORĂ

 În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstrații, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundație, scurt circuit major, epidemii, rezoluții oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre părți nu este obligată să respecte obligațiile din prezentul regulament.

Prin participarea la Eveniment, Participanții declară și garantează faptul că sunt de acord sa respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament și ale legislației aplicabile.


 [DG1]Se repeta, exista mai jos in Regulament.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.