The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața, dragi prieteni! O nouă zi de vineri, urmată de câteva zile de relaxare, poate chiar de concediu pentru unii dintre voi! 

E încă vară, așa că te invităm să încetinești pașii, să te bucuri mai mult de perioada asta din an, să visezi cu ochii deschiși și poate chiar să dai o fugă până la mare, mai ales weekend-ul ăsta!!!

SummerKiss este în plină desfășurare - așa că pune pe listă următoarele evenimente - KIMARO - cel mai mare festival al muzicii românești, un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, se va desfășura pe 2, 3 și 4 august, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1 + UNTOLD -  între 8 și 11 august, când ne vom revedea cu studioul KISS FM, dar și petrecerile PANANARAMA.

Apropo de KIMARO, aici poți să vezi programul, cât și regulamentul de acces! Ne vedem la mare, da?


Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Weekend frumos!

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Alexandra Ungureanu îți aduce „Marea albastră” - ritmurile te învăluie la fel ca si valurile, oferindu-ți cel mai frumos mesaj de iubire pe care îl poți oferi unei persoane dragi.  


Mara a lansat noul ei single, „Money” - o melodie care promite să devină un hit în scurt timp. Mara combină influențe pop și dance în muzica sa, aducând o energie proaspătă și vibrantă pe scena muzicală românească.


Holy Molly și Miss Mary lansează vizualul oficial pentru piesa „Lacrimi din stilou” - videoclipul îmbină trecutul cu prezentul într-un mod unic, nu doar comemorând trecutul, dar și celebrând evoluția artistică a lui Holy Molly din perioada Miss Mary. Fanii vor putea să simtă nostalgia și să retrăiască amintiri prin acest vizual captivant și plin de emoție.


INNA x Makar au lansat „Take Me Home (Know You Better)” - imnul suprem al verii, combinând ritmuri Europop cu voci captivante. Această piesă emană vibrații pozitive și este perfectă pentru zilele însorite și petrecerile pe plajă.


Steve Aoki dă o nouă viață piesei „Dudadu” - melodia face înconjurul lumii, de la Tomorrowland, la Berlin, acum piesa a ajuns până în mâinile legendarului Steve Aoki, pentru a lansa un super remix! 


Smiley lansează „Cum te văd eu” - o declarație de adorație pentru toate femeile care întotdeauna sunt văzute de cei care le iubesc mult mai frumoase decât se simt.


Aria Moon și Mark Stam lansează o variantă acustică live a piesei „Vara de 4x” - cei doi artiști te invită să îți iei în brațe persoana favorită în cel mai frumos anotimp, în care se nasc povești de iubire ca în filme.  


Ce s-a mai întâmplat la radio

Lori a fost la matinal, dar a și cântat live cea mai nouă piesă lansată. Cool, nu?



Credeți că e ușor pentru Ana Moga și Alex Ștefănescu cu trezitul de dimineață?


Soci a fost pe val la SummerKiss, la mare:


Care este preferata ta?


Alina Eremia te așteaptă la KIMARO, ok???


Ana și Alex au făcut un mic joculeț. Play să-i cunoști mai bine:


Știi când o găsești pe Nico la radio, daaa?


Care e imnul UNTOLD 2024?


Cool Stuff









Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.