Emil, câștigătorul campaniei „Fii DJ-ul Kiss FM la Untold!”: „Visul de a pune muzică pe Main Stage-ul de la festival a devenit realitate”

Ne vedem la Cluj, da?

Votat pe locul 3 în clasamentul oficial Top 100 Festivals, UNTOLD se pregătește ca în perioada 8-11 august să își redeschidă porțile universului magic pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero și Tujamo, sunt doar câțiva dintre artiștii care vor fi prezenți în cadrul evenimentului.

Așa cum e tradiția, Partydul Kiss FM va deschide Main Stage-ul, iar alături de ei va fi și Emil aka Milyo, câștigătorul campaniei „Fii DJ-ul Kiss FM la UNTOLD!.”


„Cred că sunt cel mai potrivit să pun muzică pe scena UNTOLD, datorită stilului meu unic și energic, perfect pentru atmosfera festivalului. Tranzițiile mele rapide mențin energia constantă pe toată durata set-ului și creează o experiență captivantă pentru public. Îmi place să îmbin melodii clasice cu hit-uri noi, ceea ce aduce o diversitate și sunt singur că asta va surprinde plăcut mulțimea. Sunt sigur că remix-urile și mash-up-urile pe care e includ în set o să ofere o experiență unică și o să-i lase pe participanți cu amintiri de neuitat”, a mărturisit tânărul de 26 de ani, atunci când s-a înscris în cadrul concursului.

Echipa Kiss FM l-a ales atât pentru selecția pieselor, cât și energia lui din video-urile/reels-urile de pe Instagram.

„Abia așteptăm să deschidem a 9-a ediție a festivalului UNTOLD. Ne vedem joi, de la ora 18:00 pe Main Stage. Și, abia așteptăm să-l cunoaștem pe Milyo, câștigătorul nostru din acest an. El va da primul PLAY pe scena principală”, a transmis OLiX.

„Să deschid scena principală de la Untold împreună cu OLiX și câștigătorul campaniei „Fii DJ-ul Kiss FM” este una din cele mai mari fericiri pe care le am în fiecare an. Oamenii care dau năvală în arenă pe muzica pe care o punem noi, care se bucură pur și simplu că sunt acolo, în acel moment, prezenți cu toată ființa lor, emană o energie cum nu cred că am mai întâlnit. Milyo ne-a impresionat foarte tare cu set-ul cu care s-a înscris și sunt convins că e gata pentru cea mai tare experiență din viața lui de DJ de până acum”, a spus Dan Fințescu.

Nu-i rata pe Main Stage, joi, de la 18:00, OK?

Cine este Milyo: „Sunt foarte recunoscător pentru această șansă”

Emil are 26 de ani și a fost pasionat de muzică electronică încă de când era mic. În urmă cu trei ani, a hotărât ca în timpul liber să învețe cum să fie DJ, dar și cum să-și producă muzica.

„În prezent încă este doar un hobby, dar unul pe care-l iau foarte în serios. Sper ca într-o zi să se transforme în ceva ce pot face ca job principal. Anul ăsta m-am concentrat pe producția de muzică, și în fiecare lună am lansat câte o melodie nouă”, a spuns DJ-ul.


Așa cum povestește, a participat la concursul Kiss FM, deoarece i s-a părut oportunitatea perfectă să-și realizeze visul de a pune muzică pe Main Stage-ul unui festival de muzică electronică.

„Mi-am dorit foarte tare să câștig concursul și a fost o surpriză minunată pentru mine când am aflat că am fost ales. Festivalurile de muzică m-au determinat să-mi încep pasiunea de DJ și producător. Visul de a pune muzică pe Main Stage-ul de la UNTOLD a devenit realitate. Sunt foarte recunoscător pentru această șansă”, adaugă Milyo.

Tânărul spune că set-ul său va fi plin de energie și momente care vor surprinde publicul. „Am pregătit o grămadă de piese care să facă lumea să danseze non-stop. Voi deschide festivalul alături de Partydul Kiss FM și îmi doresc ca acest set să fie startul perfect pentru cele 4 zile magice de festival”, a subliniat el.

Emil mixează și produce muzică Tech House și Techno și spune că ascultă muzică în fiecare zi, activitate fără de care n-ar putea să trăiască.

„Mereu m-a ajutat să trec peste momentele dificile și mi-a ridicat starea de spirit. Cele mai frumoase amintiri din viața mea sunt legate de muzică și printre ele se numără multe seri de festival, dar și evenimente unde am petrecut alături de prietenii mei”, a mai spus DJ-ul.

În final, Milyo mărturisește că acest concurs l-a motivat să investească și mai mult în pasiunea lui, pentru a deveni din ce în ce mai bun. Până la final de 2024, voi scoate o nouă serie de piese. Următorul meu single se numește „Goodnight Kiss” și va apărea pe 9 august, pe toate platformele digitale; este lansat de propriul meu label de muzică Tech House: Sword Records.

Ascută setul câștigător aici:

Fii DJ-ul Kiss FM la Untold 2024 - Milyo

00:30:05

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.