Up Dejun - shaorma și seara perfectă de film acasă

Știm cu toții că momentele petrecute acasă, în confortul propriului cămin, devin cu atât mai prețioase după o zi lungă și obositoare. 

Nimic nu este mai relaxant decât o seară liniștită alături de persoana iubită și un film bun pe una dintre platformele de streaming. Desigur, piesa de rezistență pentru ca seara să fie una cât se poate de reușită este mâncarea preferată. În acest context, comfort food-ul, cum ar fi shaorma, devine alegerea ideală pentru o experiență culinară plăcută și reconfortantă.

Poate părea o alegere mai dificil de consumat în intimitatea sufrageriei, dar cei de la Dristor Kebap au soluția perfectă: boxurile cu shaorma, pe care le poți personaliza cu ce ingrediente vrei, în funcție de gusturile fiecăruia.

Dar, înainte de a comanda cu cardul Up Dejun cina de la Dristor Kebap prin Tazz, iată și de ce comandarea shaormei pentru cină poate transforma o simplă seară acasă într-o experiență memorabilă. Îți povestim din experiență personală, pentru că noi am făcut recent acest exercițiu.  


Rapiditatea comenzii

După o zi aglomerată și obositoare, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să petreci ore întregi în bucătărie. Comandând shaorma, te bucuri de o masă delicioasă fără efort și fără să îți faci griji pentru gătit sau spălatul vaselor. În plus, serviciile de livrare de la Tazz sunt rapide, astfel încât mâncarea ajunge la tine fierbinte și proaspătă, gata să fie savurată. 


O alegere delicioasă și versatilă 

Fie că preferi carne de pui, vită sau chiar o variantă vegetariană, shaorma poate fi personalizată după gusturile tale. Combinarea ingredientelor proaspete, a sosurilor aromate și cartofilor prăjiți creează un gust unic și satisfăcător. Această flexibilitate o face o alegere ideală pentru o cină împreună cu persoana iubită, deoarece puteți alege exact ceea ce vă place. În plus, shaorma la box de la Dristor Kebap este o alegere excelentă și pentru că  este ușor de mâncat. 

Comfort food pentru stare de bine

Există un motiv pentru care mâncarea de tip comfort food, cum ar fi shaorma, este atât de apreciată. Aceasta are capacitatea de a induce o stare de bine și de relaxare. Aromele familiare și gustul delicios al shaormei pot aduce o senzație de confort și mulțumire, transformând cina într-un moment de răsfăț. În combinație cu un film bun, acest tip de mâncare poate contribui la crearea unei atmosfere extrem de plăcute, care să-ți încarce bateriile și să-ți dea energia necesară pentru o nouă zi. 


Așadar, data viitoare când plănuiești o seară de film acasă, nu ezita să comanzi shaorma de la Dristor Kebap cu cardul Up Dejun prin intermediul aplicației Tazz și să te bucuri și tu de toate beneficiile pe care le aduce această experiență.

_____________________________

Cardul de masă Up Dejun este versiunea modernă și simplificată a tichetului de masă, un instrument de plată rapid și sigur prin care îți motivezi angajații și îți optimizezi bugetele și timpul. Acesta îți oferă aceleași avantaje fiscale ca și tichetele pe hârtie și te ajută să-ți încurajezi echipa lună de lună, în timp ce economisești până la 30% din valoarea unei prime în bani sau a unei creșteri a salariului.

Dezvoltat sub licența Mastercard, cardul de masă Up Dejun îți dă posibilitatea, în calitate de angajator, să oferi salariaților cel mai popular beneficiu extrasalarial pe un suport electronic, pentru a fi în pas cu noile tendințe de cumpărare. Pentru mai multă rapiditate și flexibilitate, utilizatorii cardului de masă pot folosi tehnologia contactless pentru sume mai mici de 100 lei. De asemenea, comisionul este 0 lei atât pentru plata în magazine, cât și online. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.