Eligarf lansează „Caldarâm”, melodia care o să îți amintească de simplitatea vieții

După ce a surprins audiența cu o colaborare explozivă pe care a avut-o cu Raluka pentru piesa „Șah Mat”, Eligarf revine cu o nouă experiență muzicală pentru ascultătorii săi.

Caldarâm” aduce în poveste amintirile artistei trăite în mediul rural, punând accentul pe copilăria simplă pe care a avut-o aceasta.

Eligarf vorbește de experiențele personale în versurile sale, fiind o artistă sensibilă, dar cu o voce puternică, reușind să transmită cu ușurință emoțiile pe care le are. „Caldarâm” vine cu ritmuri dansante, pline de energie, care o să te facă să fii captivat încă de la primele acorduri.

Piesa arată o altă latură pe care o are Eligarf. Melodia reflectă sentimentele pe care artista le are atunci când își petrece câteva zile în locurile în care a crescut.

Frumusețea mediului rural este dezvăluită prin versurile melodiei, însă surprizele nu se termină aici. Deși artista este cucerită de locurile în care și-a trăit copilăria, “Caldarâm” face trimitere și la ambiția pe care o are aceasta pentru a-și atinge visurile, lucru care a făcut-o să părăsească viața simplă.

„Prin < Caldarâm > am încercat să transpun sentimentul pe care îl simt atunci când îmi petrec weekend-ul la țară. Există o lejeritate pe care mi-o transmit oamenii strânși pe băncile din fața caselor. Legenda spune că dacă închizi ochii atunci când asculți “Caldarâm” te vei trezi desculț undeva pe o străduță din Bacău, dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt.”, spune Eligarf.

Eligarf se află la începutul carierei muzicale, însă până acum a lansat piese precum “Scuze” și “Invalidă emoțional”. Aceasta a avut colaborari cu artiști ca Maji_ro pentru piesa “Dans” și REFLUX pentru “Iubita Nimănui”. De asemenea, la final de iunie 2024, ea s-a bucurat de o colaborare cu Raluka pentru “Șah Mat”.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.