The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața, prieteni! Cum sunteți la acest sfârșit de săptămână, ce planuri aveți? Încă e vară, așa că poate vă duceți în vacanța mult visată sau poate pur și simplu vă relaxați. 

Cert este că noi suntem aici să vă facem să vă simțiți mai bine! Plus de asta, dacă veniți la UNTOLD, să știți că ne găsiți cu studioul acolo!

Ți-am pregătit nenumărate surprize, plus că avem peste 30 de DJ care vor mixa în fața studioului nostru, dar și seria de petreceri PANANARAMA! Stai cu ochii și urechile pe noi, da?

Apropo de UNTOLD, tradiția a fost respectată, iar Partydul KISS FM a deschis festivalul de pe Main Stage, alături de Milyo Music, câștigătorul „Fii DJ-ul Kiss FM la UNTOLD”; citește povestea lui aici.


SummerKiss continuă, iar weekend-ul trecut, la Constanța, a avut loc festivalul KIMARO, iar atmosfera a fost incredibilă, în toate cele trei seri - Kiss, Magic și Rock FM. 

În seara Kiss, pe scenă a fost super show-uri:

Cabron


Alina Eremia

Vunk


B.U.G. Mafia


Marios Fresh


În afară de toate astea, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Weekend frumos!

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

IRAIDA i se alătură lui Serotone pentru piesa „SCI-FI” - melodia explorează durerea și rănile rămase după o relație de iubire eșuată.


ADI și rareș au lansat „Mykonos” - melodia reflectă intensitatea emoțională și energia romantică tipică sezonului estival.


Eligarf lansează „Caldarâm” - duce în poveste amintirile artistei trăite în mediul rural, punând accentul pe copilăria simplă pe care a avut-o aceasta.


Olivia Addams și noua ei piesă, „Doare inima” - piesa care te salvează când vrei să dai uitării trecutul și să te distrezi la maxim.


Proconsul lansează o reinterpretare a piesei „Nici o stea”, alături de Sabrina Stoica - încă de la Festivalul Mamaia din 1990, când a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare, Laura Stoica a scris istorie și a fost considerată una dintre cele mai bune voci feminine rock din România.


Cool Stuff


  • Record pentru INNA: disc de platinǎ pentru „Rock My Body”, colaborarea cu R3HAB şi Sash!



  • 5 cover-uri de excepție curatoriate de The Motans și EMAA pentru piesa „La ce te gândești”


  • Up Dejun - shaorma și seara perfectă de film acasă



Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.