STEP Up podcast | De vorbă cu Raul Banciu, co-fondator Big Belly: „Mi-am dorit să-mi depășesc condiția financiară”

Step Up podcast reprezintă o serie de interviuri cu antreprenori români de succes, realizată de Kissfm.ro în parteneriat cu Up România

În fiecare dintre episoade, antreprenorii vor dezvălui detalii din culisele afacerii lor, dar vor discuta și despre cel mai low moment din viața de antreprenor și cum au trecut peste el, despre ce înseamnă să fii antreprenor în România, despre valorile și motivațiile care-i țin în joc, despre beneficiile parteneriatului cu Up România și multe altele. 

În al treilea episod, Ana Moga a discutat cu Raul Banciu, co-fondator Big Belly


Înainte de a deveni antreprenor, Raul Banciu își dorea să lucreze în instituții precum Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor sau Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului. A făcut demersuri în acest sens, urmând cursuri de profil în Arad, dar în urma practicii pe care a făcut-o și-a dat seama că veniturile pe care le-ar fi obținut nu ar fi fost satisfăcătoare.

A intrat în lumea antreprenoriatului în 2008, lansând în Arad restaurantul Big Belly. Când a considerat că a atins potențialul maxim al businessului în Arad, a decis în 2010 să facă trecerea către Cluj, un oraș mai mare.

Când a observat că veniturile generate de noua locație sunt mai mari decât cele obținute în Arad, a decis să continue concentrându-se doar pe Cluj. Big Belly a primit premiul Digital restaurant of the year din partea Tazz, premiu oferit pentru cele mai multe comenzi generate în 2022.

_____________

Acest podcast este susținut de Up Romania, partenerul antreprenorilor din România în motivarea angajaților. Up Romania creează condițiile pentru ca angajații să atingă un mai bun echilibru al vieții. Mai bine, în fiecare zi!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.