KISS FM la UNTOLD 2024: „A fost o experiență memorabilă! Abia așteptăm ediția aniversară din 2025!”

Ne vedem la anul, ok?

UNTOLD 2024 s-a dus, dar amintirile rămân și, oh, câte amintiri frumoase ne-am făcut împreună! A fost o adevărată nebunie, iar noi am simțit fiecare clipă alături de voi, atât cei care ați venit la Cluj, cât și cei care ați stat alături de noi LIVE, în FM.

Studioul nostru a fost amplasat la intrarea în festival, iar zi de zi Ana Moga, Nico, Soci, Neacșu, DJ Lexi, OLiX, Dan Fințescu au avut grijă să mențină atmosfera la cote înalte și să-ți aducă cele mai bune vibe-uri, atât la Cluj, cât și în FM!

Am avut 36 de DJ care au mixat live la KISS FM, iar Alex Doman, Botea și Christian Thompson au făcut senzație la party-urile noastre PANANARAMA!


Stai cu ochii și urechile pe noi și urmărește-ne pe paginile noastre de Instagram și Facebook, deoarece avem mereu surprize pentru tine, melodii care să-ți facă ziua mai frumoasă, dar și informații mișto.

Plus de asta, colega noastră Anderra Vreto a luat interviuri artiștilor tăi preferați, așa că abia așteptăm să le vezi și tu.

Până să pornim în clasica aventură vizuală din ultima zi de festival, hai să vedem cum s-a simțit event-ul pentru parte din oamenii care l-au trăit intens.

„În Media Village, acolo unde Kiss FM a luat interviurile artiștilor de pe mainstage a fost cu adevărat o atmosferă fabuloasă, timp de 4 zile am întâlnit și reîntâlnit artiști de top, dar și prieteni Kiss FM care au acceptat instantaneu să răspundă la întrebările noastre. Din prima seară până duminică târziu în noapte am stat de vorbă cu: Tom Greenan, Purple Disco Machine, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Blasterjaxx, Irina Rimes, Alok, Dimitri Vegas, Zerb, Jaxomy, Salvatore Ganacci, Fehrplay, Tujamo, Jax Jones, Milky Chance, Dj Bliss, Nicky Romero și, pentru prima dată intr-un interviu pentru Kiss FM:, Martin Garrix. Despre ce i-am întrebat, cum s-au simțit la festival, și ce mesaje au pentru ascultătorii Kiss FM vom afla împreună în curând”, a spus Andreea.

„Când am început să punem muzică, în urmă cu ani buni, nu mă gândeam că într-o zi vom ajunge să facem asta la UNTOLD. A fost un vis devenit realitate pentru mine și Botea. Oamenii care au petrecut alături de noi au fost senzaționali, iar publicul PANANARAMA a fost cel mai nebun din tot festivalul”, a spus Alex Doman.

„Am avut patru zile de distracție alături de echipa noastră nebună. Trebuie să recunosc că la Sam Smith am vărsat o lacrimă, a fost poate unul dintre cele mai frumoase concerte la care am participat în ultimii 5 ani. La Lenny am savurat fiecare moment, unde mai pui că omul arată țiplă la 60 de ani. Abia așteptăm ediția aniversară din 2025. Mi-a plăcut mult și poziționarea studioului, la intrarea în festival, și cum oamenii vedeau prima oară Kiss FM, când ajungeau aici, dar și la plecare! Am făcut poze cu fanii, am stat de vorbă cu toți cei care ne-au vizitat și ne-am simțit extrem de bine”, a spus Ana Moga.

„UNTOLD a fost festivalul pe care l-am așteptat cel mai mult anul ăsta și poate cel mai mișto dintre toate din România. Am fost foarte fericit că am avut ocazia să-l revăd pe Lenny Kravitz, iar la Sam Smith m-am dus fără nicio așteptare și mi-a plăcut enorm. Nota 1000 și pentru Swedish House Mafia, din toate punctele de vedere! La noi la studio am avut un număr record de DJ care au mixat LIVE, 36 la număr, așa că seară de seară am fost direct în FM până la 00.00. A ieșit extrem de fain, am primit sute de mesaje de la oameni și ne-am bucurat că ne ascultă și că au trecut să ne vadă la fața locului! Seară de seară, când mergeam înapoi spre cazare, în toate mijloacele de transport în care am fost, șoferii ascultau Kiss FM și asta m-a bucurat foarte tare. A fost o experiență memorabilă”, a mărturisit OLiX.

„Untold e mai mult decât un festival, pentru noi, DJ-ii Kiss FM. E o tradiție deja, e ceva ce știm că facem an de an pentru ascultătorii care nu au cum să ajungă fizic, dar care vor să fie parte din experiență și noi facem orice putem ca ei să simtă măcar un pic din frumosul vibe de acolo. Fiecare dintre noi dă ce are mai bun și cred că asta face ca, overall, Untold pe Kiss FM să fie ceva unic, dincolo de faptul că festivalul ăsta deja a cucerit întreaga lume. On top, e frumos să ne vedem cu ascultătorii face to face, cel puțin pentru mine e emoționant și nu exista zile fără lacrimi de bucurie. Fiecare ediție în care ne vedem și ne auzim, cu bune, cu rele, e blessing. Kiss u! Ne vedem în 2025”, a transmis Nico.

„Jurnalul acesta începe cu 9 ani în urmă, în 2015, când aveam vârsta de 16 ani, iar mama mi-a dat voie să vin la Cluj la prima ediție Untold să-mi urmez visul de a deveni un artist complet. Așa s-a dezvoltat și cea mai mare dorință a mea - de a avea șansa să pot performa un show pe Main Stage, în cadrul festivalului! Iubesc să văd oamenii fericiți, uniți, cântând împreună, iar asta mă face să mă simt incredibil și binecuvântat! De când mă știu dau 180% în tot ceea ce fac, au fost ani în care am visat și mi-am imaginat să depășesc bariera de la scenă pentru a urca pe ea, prin talent, emoție, muncă și evoluție! După ce am pus pe Main Stage, m-am bucurat enorm să pot performa în fiecare zi la cea mai tare petrecere din Untold, la PANANARAMA. Aici am cântat împreună cu toți festivalierii până dimineață piesele noastre favorite! Oamenii au fost foarte calzi și au stat cu noi în fiecare zi până la final! A fost o onoare pentru mine să pot închide scena în ultima zi de festival! Am făcut PANANARAMĂ la maximum!”, a spus și DJ Thompson.

Acum, hai să pornim la drum:

În primul rând, ne-am distrat. Tu ce spirit de animal ai?


UNTOLD e magic, ți-am zis asta deja, nu?


Poate ai uitat cum a fost în ziua 3, așa că aruncă o privire aici


La studioul KISS a fost party zi de zi!


Burna Boy ne-a pus la dans!


A fost cam mișto, nu?


UNTOLD, abia așteptăm să ne vedem în 2025


Vrei și tu PANANARAMA la București, nuu?









Fisher a fost TOP


Martin Garrix a cucerit publicul


Alchemy nu a dezămagit


S-a făcut și controlul de calitate


Milky Chance au fost minunați!


Of, câte emoții!!! Ne vedem la anul, ok?


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.