Chase & Status face echipă cu Stormzy pentru „BACKBONE”

Backbone” îmbină ritmurile puternice ale lui Chase & Status cu lirismul puternic și impunător al lui Stormzy, creând un imn electrizant care va domina topurile de vară.

Acest single reprezintă reunirea a doi titani muzicali din genuri diferite, îmbinând cele mai bune muzicii electronice cu energia brută a celei mai strălucite vedete a rap-ului britanic.

Piesa rezonează deja în rândul fanilor, datorită versurilor sale puternice și energiei. Fanii au ascultat pentru prima dată „Backbone” la Coachella, la începutul acestui an, unde Chase & Status au debutat melodia în timpul setului lor live, lăsând uimiți pe spectatori și pe fanii din întreaga lume. Buzz-ul a continuat să crească, culminând cu apariția surpriză de neuitat, menționată mai sus, a lui Stormzy în Ibiza, unde mulțimea a asistat la concertul live. 

„Suntem atât de încântați să lucrăm cu legenda care este Stormzy. Întotdeauna am dorit să-i aducem energia în lumea noastră și suntem atât de încântați ca fanii să audă această colaborare”, declara Chase & Status.

„Backbone” este deja salutat ca un imn de vară și se așteaptă să domine deopotrivă ringurile de dans și undele radio, fără a uita cel mai mare spectacol live al lui Chase & Status de până acum - spectacolul lor epuizat cu 45.000 de locuri la Milton Keynes Bowl pe 10 august. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.