Ești gata de o nouă „Jaga jaga”? Otilia și Luis Gabriel îți aduc „Dragoste fără număr”

Cine nu cunoaște melodia „Jaga jaga”? Cu siguranță cu toții am ascultat-o, la un moment dat, la vreo petrecere, versurile reușind să ne aducă un zâmbet pe față! Acum, Luis Gabriel și Otilia Bilionera fac echipă și aduc în fața fanilor „Dragoste fără număr”, o reinterpretare a celebrei piese. 

Două forțe, una din muzica pop, alta din muzica de petrecere, se unesc pentru a le face o surpriză fanilor! Otilia Bilionera și Luis Gabriel anunță cea mai tare colaborare pentru reinterpretarea piesei “Jaga jaga”, unind tradiționalul cu modernul prin “Dragoste fără număr”. 

La această piesă au lucrat împreună Florin Puica, Alexandru Malschi, Eligarf, Andi Horjea și Max Kissaru. 

“Dragoste fără număr o să vă facă să dansați și o să vă ofere o stare bună! Noi ne-am distrat la filmări și sperăm să vă placă piesa. Colaborarea cu Luis Gabriel este neașteptată, însă mă bucură enorm! Așteptăm să ne spuneți ce părere aveți după ce ascultați melodia! Apropo, videoclip-ul este haios, nu uitați să îl vizionați!”, spune Otilia Bilionera. 
“Toate diamantele și Bilionera se unesc într-o colaborare de zile mari! Vă pregătim o piesă amuzantă, de petrecere, care o să vă facă să vă ridicați în picioare oriunde sunteți! Așteptăm să vedem videoclip-urile voastre de pe social media în timp ce dansați pe “Dragoste fără număr”!”, spune și Luis Gabriel.  


În 2014, Otilia lansa hit-ul “Bilionera”, care s-a clasat în topuri muzicale atât în România, cât și în Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru, India, Bangladesh, Pakistan, Azerbaidjan, Iran, Irak, Arabia Saudită, Albania și Rusia. Artista este cunoscută pentru piese precum “Cappadocia, Jaanu Jaanu”, în colaborare cu Mellow D și “Pasito” cu Malleko, acestea fiind apreciate de publicul național și internațional. 

Luis Gabriel s-a făcut remarcat în lumea muzicii de petrecere după ce a lansat piesa “Toate diamantele”, care s-a aflat pe buzele tuturor ascultătorilor săi. Melodiile artistului (“Bărbat perfect”, “Orice până la ea”, “Profesori de iubire” și multe altele) sunt din ce în ce mai populare în mediul online, ceea ce nu este de mirare, căci acesta știe întotdeauna ce să le ofere fanilor pentru a aduce voia bună! 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.