Andreea Bănică și Andrei Bănuță readuc la viață piesa „Ai greșit”

Andreea Bănică și Andrei Bănuță reinterpretează cu emoție și prospețime piesa „Ai greșit” a trupei Blondy, aducând-o din nou în prim-planul muzicii românești. Cu un ton melodios și o interpretare plină de intensitate, acest duet transformă „Ai greșit” într-un imn al iubirii pierdute și al regretului.

Dragostea aprinsă, asemenea unei flăcări neîmpăcate, este redată cu sensibilitate și pasiune de către cei doi artiști, oferind piesei o nouă viață și o învăluire contemporană. În această reîntoarcere muzicală, Andreea Bănică și Andrei Bănuță reușesc să îmbine armonios influențele din trecut cu vibe-ul modern, făcând ca „Ai greșit” să devină din nou un hit captivant.

,,Ai greșit” a fost scrisă de Ester Peony, Andrei Bănuță, Alex Bolero, Andreea Bănică, Alexandru Ioan Deac și Ovidiu Teodor Buhater. Producția și mix-masterul au fost realizate de Alex Bolero. 


Andreea Bănică, una dintre cele mai remarcabile artiste din România, și-a început cariera muzicală în 1998 la Festivalul Mamaia. A câștigat notorietate cu trupa Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru, lansând hituri precum „Sexy” și albume de succes, „Sexxy” și „Pasional”. După despărțirea trupei, a fondat Blondy împreună cu Cristina Rus, obținând recunoaștere cu albumele „Atât de aproape” și „Dulce și amar” și câștigând premiul pentru cea mai bună trupă dance în 2003.

Lansându-se în cariera solo, Andreea a avut un succes notabil cu single-uri ca „Dansez, dansez” și albumul omonim, care a obținut Discul de aur. A câștigat premiul MTV EMA pentru Best Romanian Act în 2007 și a continuat să domine topurile muzicale cu hituri precum „Fiesta” și „Samba”. Piesa „Samba” a devenit cea mai difuzată melodie din Bulgaria în 2010 și i-a adus premiul pentru Best Video la Romanian Music Awards.

În 2017, Andreea Bănică a extins impactul său în industria de divertisment, devenind prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”. Premii multiple și succesul constant reflectă statutul său de star de necontestat în muzica românească, demonstrând atât talentul său artistic, cât și versatilitatea profesională.

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației sale, fiecare cântec lansat consolidându-i locul în topul preferințelor ascultătorilor. Deși acesta și-a descoperit dragostea pentru muzică încă din copilărie, participarea deopotrivă la cursuri de canto și concursuri, precum și experiențele prin care a trecut și colaborarea cu Mattman Music, au contribuit la conturarea personalității sale muzicale, transpusă în creațiile lui prin elemente R&B și soul, îmbinate cu accente pop. Un artist al contrastelor, nu se sfiește să alterneze versurile profunde și pline de semnificație pe care le compune cu melodiile vibrante și vesele,

În 2023, colaborarea sa de succes cu Andra pentru piesa "Nu m-am gândit la despărțire" a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând chiar pe locul #1. Ultima sa colaborare alături de DOMINO pentru "Afară plouă" a fost prezentă timp de 12 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând poziția #5. Mai mult decât atât, artistul a colaborat cu celebra formație Azur pentru piesa ,,Suflet de bagabont”, care a ajuns rapid în trending-ul YouTube. Pe lângă cariera muzicală, Andrei este protagonist în serialul "Groapa", demonstrându-și versatilitatea și talentul în domeniul artistic. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.