The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Bună dimineața, prieteni!

Cum sunteți în acest final de săptămână? Chiar dacă vremea frumoasă continuă, vara s-a terminat și deja ne pregătim de toamnă, cu forțe proaspete și good vibes.

Am avut un SummerKiss plin, am fost prezenți la cele mai importante festivaluri de muzică din România, am cântat și dansat alături de voi la petrecerile noastre PANANARAMA, iar buna dispoziție rămâne alături de noi, mai ales că surprizele continuă să vină.

În primul rând, avem o veste tare bună pentru toți ascultătorii de matinal - după ce o vară întreagă ne-am simțit bine alături de Ana Moga și Alex Ștefănescu, din 2 septembrie, ei predau ștafeta Vitaminelor. 

Corina Băcanu, Ciprian Dinu și Cătălin Oprișan revin în mare forță în FM, așa că nu rata începutul noului anotimp și sezon alături de ei.


În al doilea rând, atât weekend-ul trecut, cât și azi, a avut și are loc Festivalul de la Mamaia.

În 2024, festivalul a revenit la formula de concurs de creaţie şi de interpretare. Într-o atmosferă legendară, scena amplasată în Piațeta Perla din stațiune, a găzduit show-uri memorabile, în prezența unui public entuziast și emoționat.

Îți lăsăm aici doar câteva dintre momentele care ne-au mers direct la suflet.






PS: dacă ești pe litoral, la Mamaia, nu rata ultima seară a evenimentului, cu siguranța va fi o experiență memorabilă!

Până una alta, hai să vedem ce s-a întâmplat săptămâna asta-n lume și la radio.

Weekend frumos!

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Cezar Gună te va duce în paradis cu „Eva” - piesa explorează atracția irezistibilă față de o persoană care te fascinează imediat, asemănătoare cu un măr mușcat, simbol al ispitei. 


Eugenia Nicolae, Karmen și Gya lansează prima piesă din soundtrack-ul filmului „Ca Fetele” - în ritmurile melodiei, se simte bucuria, distracția și dinamismul poveștii, iar jocul de rol și interacțiunea dintre voci adaugă o notă de prospețime și autenticitate.


Andreea Bănică și Andrei Bănuță readuc la viață piesa „Ai greșit” - cei doi reușesc să îmbine armonios influențele din trecut cu vibe-ul modern.


Irina Rimes a lansat o odă pentru „Bădiță” - când acel „Bădiță” cu ochii verzi și părul creț nu e pe aceeași lungime de undă cu tine, caută-ți iubirea în alte locuri.


Leno și Nane au lansat „Arată-mi” -  o melodie de dragoste în care Leno și Nane ne arată cum trebuie să sune o piesă adevărată.


Bianca Tilici lansează o reinterpretare a melodiei „Burning love” - „O melodie reprezentativă a anilor 2000, “Burning love” rămâne piesa mea preferată! Când am o stare mai puțin bună, îmi pun căștile, îi dau play și încep să dansez”, spune artista.


Andra a lansat „Să te iubească cineva” - melodia transmite un mesaj emoționant despre eliberare și speranță, oferind ascultătorilor o călătorie muzicală plină de sentiment și eleganță.


Ce se mai întâmplă la radio

Ana și Alex vor preda ștafeta de la matinal Vitaminelor, din 2 septembrie. Cei doi DJ se vor întoarce în FM în intervalul lor de la 16:00. Irina Rimes și Satoshi au fost invitații lor joi și abia așteptăm să le ascultați și piesa live.

Căutăm videographer bun de tot, dar avem și beneficii pe măsură!


Ce zici de un party pe cinste, în ultimele zile de vară?


Cool Stuff

Două seriale emblematice vor fi difuzate pe AXN România din 3 septembrie -  Simbolul Pierdut va aduce la viață aventurile lui Robert Langdon, îndrăgitul simbolist de la Harvard, în timp ce Vrăjitoarea, producția originală grecească a Antenna Studios, va transporta telespectatorii în Grecia secolului al XIX-lea, unde tradițiile străvechi și tensiunile sociale pregătesc terenul pentru o poveste captivantă, ce împletește misterul și intriga. 


„Kef Halak”: Videoclipul Ștefaniei și Dhuratei Dora strălucește cu energie și stil - nu doar că surprinde energia vibrantă a piesei, dar oferă și o coregrafie impresionantă care te va lăsa fără cuvinte.


O experiență de neratat pentru fanii muzicii k-pop! Filmul „JUNG KOOK: ÎNCĂ EXIST” se vede la Happy Cinema - documentarul captivant explorează călătoria remarcabilă a lui Jung Kook, membru al faimoasei trupe BTS și cântărețul numit de presă „Artistul Pop al Secolului 21.”


Netflix a lansat trailerul pentru a doua parte din „Emily in Paris: sezonul 4” - noile episoade vor fi disponibile din 12 septembrie.


INNA - moment surpriză la Grand Prix-ul Formula 1 din Olanda - artista a fost invitatul surpriză al grupului Kris Kross Amsterdam, alături de care a electrizat scena cu interpretarea super hitului internațional “Queen of My Castle”, o piesă care a făcut furori în topurile muzicale globale.


Ed Sheeran la București - un show de nota 10, care ne-a mers direct la suflet - artistul a cucerit fanii români.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.