După „Vara de 4X”, Aria Moon lansează „Hanorac”

Ne-a făcut vara mai frumoasă cu o piesă de iubire, iar acum Aria Moon revine cu o melodie romantică, dance, perfectă pentru toamnă! Piesa “Hanorac” poate să fie ascultată în căști, într-o plimbare pe străzile care în curând o să fie colorate de frunzele copacilor.  

“Vara de 4X” ne-a vorbit despre poveștile de iubire care durează o eternitate, iar “Hanorac” vine ca o continuare, piesa punând accent pe fiorii pe care îi simt îndrăgostiții la începutul unei relații. Melodia este potrivită pentru toamnă, Aria Moon invitând publicul să asculte o nouă piesă de iubire în fiecare anotimp!  

“Oricine are un hanorac preferat. Dar cum ar fi să ne îmbrăcăm cu sufletul altcuiva în loc de hanorac? De aici a pornit ideea piesei "Hanorac". Această melodie este inspirată din clișeul romantic pe care îl știm cu toții, în care el îi oferă ei hanoracul în semn de iubire când este frig. Este o poveste de iubire aflată la început, când totul este roz și dorința de a rămâne împreună pentru totdeauna este puternică. Îmi doresc ca toți îndrăgostiții să asculte această piesă, care să le devină, ulterior, cea mai frumoasă scrisoare de dragoste. Îi mulțumesc lui Ionuț Vasilache pentru că a lucrat alături de mine la acest proiect.”, spune Aria Moon.  


Înainte de a se lansa ca artistă, Aria Moon a compus hituri pentru cântăreți cunoscuți din România, printre care Nicole Cherry, Adda și Lidia Buble. În 2023, ea a colaborat cu Andrei Bănuță pentru piesa “Barman”, dar și cu Vlad Flueraru pentru “Horoscop”. Ultima piesă lansată de aceasta, înainte de “Hanorac”, este “Vara de 4X”.  

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.