De ce nu a fost atentă Otilia la superstiții înainte să se căsătorească: „Nu m-am ferit de măritiș”

Otilia Bilionera are un program încărcat, dar, întotdeauna a reușit, cu succes, să îmbine profesia cu viața de familie. Cântăreața și-a petrecut vara în Turcia, alături de soțul său, Bekir Alin, însă a urcat pe scenă și pentru numeroase concerte. Întoarsă în România doar pentru câteva zile, ea a filmat alături de Luis Gabriel videoclipul piesei “Dragoste fără număr”. 

O colaborare interesantă, ar spune mulți, despre piesa lansată de Otilia Bilionera și Luis Gabriel. Videoclipul îi pune pe cei doi în contexte inedite, amuzante, un comic de situație pus în valoare de către Isabella Szanto, regizorul videoclip-ului.  

Mai mult, aceștia au filmat și câteva materiale în care au făcut dezvăluiri despre viața personală.  Ambii se bucură de vieți fericite de familie. Otilia Bilionera s-a căsătorit de curând cu alesul ei, Bekir Alin, iar Luis Gabriel formează un cuplu cu Haziran, cea care i-a oferit un băiețel, Joseph Luis Tiago. 

Întrebați de ce superstiții se pot ține departe oamenii pentru a se asigura că se căsătoresc, Otilia Bilionera și Luis Gabriel au enumerat câteva dintre cele mai populare. Cu toate acestea, artista a punctat că nu s-a ferit de măritiș.  

“Otilia Bilionera: Nu te mai măriți dacă te mătură peste picioare! Mai știu! Dacă stai pe colțul mesei! 
Luis Gabriel: Dacă scapi inelul în biserică? 
Otilia Bilionera: Nu știu, nu m-am ferit de măritiș!”, au spus cei doi, aflați la filmările videoclip-ului piesei “Dragoste fără număr”. 

„Dragoste fără număr” este o reinterpretare a cunoscutei piese “Jaga jaga”. Varianta originală a fost lansată în limba rusă, iar, ulterior, a fost updatată în română. Otilia Bilionera și Luis Gabriel oferă un suflu nou și modern melodiei, păstrându-i refrenul atât de bine cunoscut. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.