Moonsound și Tamaz colaborează pentru „What is love”

Ești pregătit pentru o nouă piesă electrizantă?

Moonsound face echipă cu Tamaz și lansează „What is love”,  o nouă melodie în stilul său caracteristic, care te cucerește încă din primele secunde.

“What is love” nu este o simplă melodie de dragoste, ci o declarație de iubire în sine. Piesa este plină de energie, iar ritmul o să îi facă pe ascultători să o pună pe repeat.  

La fel cum ne-a obișnuit, Moonsound aduce un single potrivit pentru orice moment, fie că ne aflăm în club sau pur și simplu vrem să ascultăm o melodie antrenantă, care să ne binedispună. 

“What is love este o piesă care o să vă bucure. Are versuri cu un mesaj aparte, pe care vă invit să îl descoperiți. Sper să vă placă și această colaborare! Mă bucur că muzica ne unește pe toți, indiferent de locul în care ne aflăm!”, spune Moonsound. 


Compozițiile muzicale făcute de Moonsound, pe care artistul le numește producții cosmice, sunt mixate pe scenele celor mai mari festivaluri din România, printre care Untold și Neversea. Artistul a mixat în deschiderea unor DJ de renume mondial, cum ar fi Fisher, Black Coffee și Claptone. Printre piesele sale de succes se numără “Believer”, în colaborare cu Jean Gavril, “Sun Kissed” și “Heroes Never Die”.  

Tamaz, compozitor și producător român, a început să facă muzică din postura de lider a unei trupe pop/rock. Ulterior, el și-a înființat propriul label. El stă în spatele unor piese mari, cunoscute atât în România, cât și peste hotare, printre care melodia “Claro Que Si” (Mohombi, Yasiris, Juan Magan și Hyenas)

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.