Barry Keoghan se alatură distribuției filmului Peaky Blinders

Este timpul să scoateți tweed-ul și șepcile plate - Peaky Blinders se întoarce. Cillian Murphy își va relua rolul gangsterului din Birmingham, Tommy Shelby, într-un nou film care va ajunge pe Netflix, realizat în asociere cu BBC Film. 

„Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine”, a declarat Murphy pentru Netflix. „Este foarte satisfăcător să colaborez din nou cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea cinematografică a Peaky Blinders. Aceasta este una pentru fani”. 

Cine face parte din distribuția filmului Peaky Blinders?

Cillian Murphy (Oppenheimer, A Quiet Place Part II)

Rebecca Ferguson (Dune, Misiune imposibilă)

Barry Keoghan (Saltburn, The Banshees of Inisherin)

Despre ce este vorba în filmul Peaky Blinders?

Filmul, care va intra în producție la sfârșitul acestui an, va fi o continuare epică a celor șase sezoane despre gangsteri, câștigătoare a mai multor premii. Plasată în Birmingham între 1919 și 1934, Peaky Blinders a urmărit ascensiunea (și uneori decăderea) familiei Shelby în timp ce navigau într-o lume zguduită de schimbări sociale, economice și politice radicale.

Harper, care a regizat episoade din primul sezon al serialului în 2013, va regiza noul film după un scenariu scris de creatorul Peaky Blinders, Knight.

„Când am regizat pentru prima dată Peaky Blinders în urmă cu peste 10 ani, nu știam ce va deveni serialul, dar știam că exista ceva în alchimia distribuției și a scenariului care părea exploziv”, a declarat Harper. „Peaky a fost întotdeauna o poveste despre familie - și astfel este incredibil de interesant să ne reunim cu Steve și Cillian pentru a aduce filmul publicului din întreaga lume pe Netflix.”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.