The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Prima săptămână din septembrie se încheie în curând și putem spune cu mâna pe inimă că vara încă n-a trecut, ba chiar sunt semne că va continua până spre finalul primei luni de toamnă. Asta înseamnă că și noi păstrăm atmosfera de vară și good vibes.

Din 2 septembrie, au revenit și Vitaminele la matinal și au avut deja foarte mulți invitați deosebiți. 

Corina Băcanu, Ciprian Dinu și Cătălin Oprișan au împărțit studioul cu jurații de la MasterChef, cu Andreea Bănică, Andrei Bănuță și au avut multe surprize. Ascultă aici emisiunile de săptămâna asta. 

Andreea Bănică și Andrei Bănuță au cântat live în premieră noua lor piesă „Ai greșit”.


Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Olivia Addams îți servește nota de plată cu piesa ,,Între noi nu e gata


VUNK a lansat o nouă colaborare cu Lidia Buble, intitulată „Bumerang


Andrea Bocelli colaborează cu Karol G pentru o versiune reimaginată a piesei sale „Vivo por Ella"


Finalistul Vocea României, Vlad Musta, a lansat piesa „Toate pozele



Swedish House Mafia și Alicia Keys au lansat o versiune reimaginată a clasicului „Finally


Videoclipul oficial al piesei „Dudadu" de Irina Rimes e aici!


Cool Stuff

Este timpul să scoateți tweed-ul și șepcile plate - Peaky Blinders se întoarce. Cillian Murphy își va relua rolul gangsterului din Birmingham, Tommy Shelby, într-un nou film care va ajunge pe Netflix, realizat în asociere cu BBC Film. De asemenea, Barry Keoghan se alatură distribuției filmului Peaky Blinders


Vezi ce e nou pe Netflix în luna septembrieStilul și estetica pariziană nu doar că rămân și luna aceasta, ba chiar tranzitează și duc... la Roma! Cu alte cuvinte, luna asta ai parte de: Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2, un nou capitol din rom-com-ul american creat de Darren Star, cu Lily Collins în rolul principal; The Perfect Couple, un nou serial american de mister, bazat pe bestseller-ul cu același nume de Elin Hilderbrand, cu Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning și Eve Hewson în rolurile principale; His Three Daughters, povestea tensionată, emoționantă și amuzantă a dinamicii de familie, unde Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen și Carrie Coon joacă trei surori care de reîntâlnesc pentru a-și îngriji tatăl suferind.


Vezi ce e nou și pe Max în septembrie - cel mai nou capitol din universul DC, Ghostbusters, tenis și ciclism, plus multe altele. 


Și pe marile ecrane au loc multe premiere demne de luat în calcul în septembrie



Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.