Lenny Kravitz a câștigat trofeul „Best Rock Video” în cadrul MTV Video Music Awards pentru „Human”, după un show live memorabil la festivalul UNTOLD

Lenny Kravitz, una dintre cele mai mari legende ale rock-ului mondial, headliner al ediției 2024 a festivalului UNTOLD, este singurul artist cu patru premii Grammy consecutive la categoria „Best Male Rock Vocal Performance”, iar aseară a fost premiat la gala MTV Video Music Awards, eveniment care a avut loc la UBS Arena în Long Island, New York, cu trofeul „Best Rock Video” pentru videoclipul piesei „Human”. 

Acest premiu confirmă impactul și relevanța continuă a artistului american care și-a lansat cel de-al 12-lea album din cariera în luna mai. Single-ul „Human”, inclus în noul material de studio intitulat „Blue Electric Light”, a fost recompensat cu trofeul la categoria „Best Rock Video”, fiind fost apreciat pentru mesajul său profund și videoclipul vizionar. Cu fuziunea unică de rock, soul și funk, Lenny Kravitz continuă să inspire și să redefinească genurile muzicale.


Premiul de la MTV VMA vine la scurt timp după show-ul live de la festivalul UNTOLD 2024, momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta a festivalului, a fost ca o călătorie în care a contat doar conexiunea dintre oameni, muzică și emoție. De-a lungul carierei sale, Kravitz a reușit să creeze un catalog muzical impresionant cu piese care au transformat generații întregi.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.